Γ’ Εθνική: Με απουσίες η αποστολή του Ν. Σιδηροχωρίου με τον Νέστο Χρυσούπολης! Η 19αδα της Δόξας

 

Ένα από τα τελευταία της παιχνίδια εντός έδρας στο ΔΑΚ Κομοτηνής για το πρωταθλημα της Γ’ Εθνικής δίνει εναντίον του Νέστου Χρυσούπολης που καίγεται για τρίποντο η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που πιθανότατα αυτή την αγωνιστική θα υποβιβαστεί και μαθηματικά στο τοπικό της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς και ο Αντώνης Παππούς δεν θα έχουν απουσίες στην αποστολή, πλην του τραυματισμένου από το ντέρμπι της Ροδόπης προ δεκαπενθημέρου Νίκου Κρασώνη και του Κοζανίτη επιθετικού Παύλου Σαμαρά που και φέτος στάθηκε άτυχος αφού ταλαιπωρείται με μικροτραυματισμούς από την αρχή της περιόδου. Η Δόξα απέναντι σε μια ενδιαφερόμενη ομάδα που ξαφνικά παλεύει για την παραμονή τηςθα  παιξει για την ιστορία της αφού το τρενο της παραμονής έχει χαθεί από καιρό, ωστόσο θέλει βαθμούς ώστε να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση τις αναπομείνουσες 5 αγωνιστικές.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: Συνοδινός, Κορωνάκης, Λεφής, Πλασταράς, Αλεξακούδης, Γ. Ξενοδοχίδης , Ηλ. Ξενοδοχίδης, Χατζήπαππα, Παρασκευόπουλος, Γάιδας, Ανυφαντάκης, Κούτρας, Ανδρέου, Μίλλερ, Μουρατίδης, Στοΐνοβιτς, Κόσιης, Πανουργιάς, Μαυράκης.