Αίτημα για αλλαγή έδρας του τελικού της ΕΠΣ Ξάνθης! Ανακοινώσεις του Άρη Αβάτου για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ορφέα

 

Δύο ανακοινώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα έκανε ο Άρης Αβάτου λίγες ώρες μετά τη λήξη του Ξανθιώτικου ντέρμπι της Γ’ Εθνική με τον Ορφέα και τα όσα έγιναν σε αυτό, με τις οποίες κάνει γνωστά τα παράπονά του και το γεγονός πως θα γίνει αίτημα για αλλαγή έδρας του τελικού.

Συγκεκριμένα πρώτη χρονικά «βγήκε» η ανακοίνωση με την οποία η διοίκηση του Άρη Αβάτου (φωτογραφία Ξάνθη-Σπορ) έκανε τα παράπονά της για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι και επιτέθηκε ευθέως στις πολλές άδικες διαιτητικές αποφάσεις κατά της.

Στη συνέχεια, μάλιστα ήρθε και η δεύτερη ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε πως το ΔΣ της ομάδας αποφάσισε να αιτηθεί την αλλαγή της έδρας του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, όπου οι δύο Ξανθιώτικες ομάδες θα είναι και πάλι αντιμέτωπες. Βέβαια είναι αξιοπερίεργο το αν και πως μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα, αφού στο άλλο μεγαλύτερο γήπεδο της πόλης, αυτό του ΑΟΞ στα Πηγάδια, εκείνες τις ημέρες θα φιλοξενούνται αγώνες της Εθνικής Ελπίδων.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, το Άβατο πέρα από την αλλαγή έδρας θέλει οι διαιτητές του τελικού είτε να είναι οι καλύτεροι αξιολογημένοι της ένωσης, είτε από κάποια άλλη πιθανώς γειτονική ένωση.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Άρη Αβάτου:

«Μετά από απόφαση του διοικητικού μας συμβουλίου η ομάδα μας θα καταθέσει στην Ε.Π.Σ Ξάνθης αίτημα ώστε η έδρα του τελικού να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο και όχι την έδρα του ΟΡΦΕΑ».

«Ευτυχώς υπήρχε κόσμος στο γήπεδο.
Πήγαμε να δούμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο να γίνουν πρωταγωνιστές οι ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων όμως δυστυχώς για το ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ πρωταγωνιστές γίνανε άλλοι.
Πιστεύουμε και πιστεύαμε στην εξέλιξη των διαιτητών καθώς γίνεται προσπάθεια από όλες τις πλευρές να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα που βολοδέρνουν το ποδόσφαιρο μας.
Όχι μόνο στις τοπικές κατηγορίες αλλά και στα Εθνικά πρωταθλήματα.
Αυτό που συνέβη όμως σήμερα στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν.
Η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας σίγουρα δεν αρέσει σε κάποιους οι οποίοι πάντοτε όταν έβρισκαν τα σκούρα, χρησιμοποιούσαν θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους να μας υπερκεράσουν και να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να σε έχουν εκεί…..
Ωφείλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές μας και τους φιλάθλους μας που σήμερα γίνανε ακόμη πιό πολλοί με αυτά που είδανε στο γήπεδο και τους ευχαριστούμε γιαυτό.(γιατί τα μεγάλα ονόματα στους συλλόγους έχουν και παιδεία και αξιοκρατεία,ξέρουν να χάνουν και να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο)διότι δεν τους προστατέψαμε από αυτά που είδαν στο παιχνίδι.
Η ιστορία λοιπόν χρόνων τώρα επαναλαμβάνεται.
Πρωταγωνιστές του γηπέδου όχι οι ποδοσφαιριστές αλλά αυτοί που καθορίζουν την εξέλιξη του αγώνα.
Για την ιστορία να αναφέρουμε τα παιδιά που αγωνίστηκαν κάτω από συνθήκες (ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ)

Δεσμευόμαστε απέναντι σε όλο το ξανθιώτικο ποδοσφαιρικό κοινό ότι η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί με το όποιο κόστος απέναντι μας για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο ,χωρίς κατηστημένα και να κερδίζει ο καλύτερος στο γήπεδο.
Πρωταγωνιστές να είναι πάντα οι ποδοσφαιριστές.
Η ομάδα μας δεν θα ανεχτεί άλλον εμπαιγμό και σφαγή προβάτων
Καληνύχτα σας.Είμαστε περήφανοι που ένα χωριό σας κάνει να βλέπετε εφιάλτες».