Η ενδεκάδα των δρομέων που θα εκπροσωπήσει την Θράκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

 

Έντεκα αθλητές και αθλήτριες από δύο συλλόγους της Θράκης, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Διομήδη Ξάνθης, θα πάρουν μέρος στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο που θα γίνει την Πηγή Τρικάλων.

Στο αγώνισμα των τριών χιλιομέτρων κορασίδων το γεωγραφικό μας διαμέρισμα θα εκπροσωπήσουν δύο 15χρονες αθλήτριες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η Γεωργία Δερνεξή και η Αγγελική Παπαπαναγιώτου καθώς και η 16χρονη Χρυσούλα Βασιλειάδου του Διομήδη Ξάνθης.

Στα 4 χιλιόμετρα των νεανίδων (κάτω των 20 ετών δηλαδή) υπάρχει μόνο μια συμμετοχή από την περιοχή μας με την Βασιλική Λαμπροπούλου του Εθνικού, γεννημένη το 1999. Αντίθετα, συμμετοχή δεν υπάρχει στα 8 χιλιόμετρα των γυναικών.

Στα αγόρια, στα 4 χιλιόμετρα παίδων θα λάβει μέρος ο 15χρονος Νίκος Μπατίλης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καθώς και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης του Διομήδη Ξάνθης. Δεν υπάρχει θρακιώτικη συμμετοχή στα 6 χλμ των εφήβων ενώ στα 8χλμ των νέων ανδρών υπάρχει ο Σπύρος Παπαθεοδώρου. 

Τέλος, στα 10 χιλιόμετρα των ανδρών ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατεβαίνει με πλήρη ομάδα, αφού θα αγωνιστούν ο Μάρκος Γκούρλιας που είναι και εκ των φαβορί αλλά και οι Μπάμπης Βούλκος που φέτος μετακόμισε στον Εθνικό, Δήμος Παππάς και Φίλιππος Καντελτζής.

Στον αγώνα των ανδρών και με πολλές πιθανότητες πρωτιάς θα λάβει μέρος και ένας Αλεξανδρουπολίτης που αγωνίζεται για την πρωταθλήτρια ομάδα της Μυκόνου, ο Δήμος Μαγγίνας που πρόσφατα εκπροσώπησε την χώρα και τον σύλλογο στο Ευρωπαϊκό της Πορτογαλίας.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές” στην Πηγή Τρικάλων, την Κυριακή (25/2).  Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση είναι μεγάλο, αφού έχουν δηλωθεί συνολικά 643 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ, ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Το πρόγραμμα των αγώνων

10.00 4χλμ. Νεανίδων

10.25 3χλμ Κορασίδων

10.45 6χλμ Εφήβων

11.15 4χλμ Παίδων

11.40 10χλμ Ανδρών

12.35 8χλμ Γυναικών

12.35 6χλμ Γυναικών Β΄

13.20 8χλμ Ανδρών Β΄