Regions’ Cup: Τυχερή η κάτοχος του τίτλου ΕΠΣ Ξάνθης, άτυχη η ΕΠΣ Θράκης

 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ στο  Πάρκο Γουδή η κλήρωση της πρώτης φάσης της διοργάνωσης Regions’ Cup όπου όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, θα λάβουν μέρος οι Μεικτές Ομάδες Ερασιτεχνών Ξάνθης και Θράκης.

Η ΕΠΣ Ξάνθης είναι η τυχερή της κλήρωσης αφού περνά χωρίς αγώνα στην φάση των ομίλων, ενώ η ΕΠΣ Θράκης που συμμετέχει για τρίτη σερί σεζόν στην διοργάνωση, αφού είναι από τις λίγες ομάδες που συμμετέχουν από το ξεκίνημά της, θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα στην πρώτη φάση την σε νοκ αουτ αγωνα εκτός έδρας την ΕΠΣ Δράμας  στις 14 Μαρτίου.

Το αλλο ζευγάρι για τον Βόρειο Όμιλο αποτελούν η ΕΠΣ Μακεδονιας με την ΕΠΣ Κοζανης σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στην Μίκρα στην Θεσσαλονίκη.

Οι νικητές των δύο αυτών αγώνων μαζί με την ΕΠΣ Ξάνθης που πέρασε μπάι θα συγκροτήσουν στην συνέχεια έναν όμιλο όπου θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια με μορφή μίνι πρωταθλήματος σε ουδέτερες έδρες και ο πρώτος θα περάσει στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του αντίστοιχου ομίλου του Νότου.