Γ’ Εθνική: Πρωτοφανές ρεκόρ! Τρεις αλλαγές στη θέση ενός και μόνο παίκτη μέσα σε μόλις 13 λεπτά!!!

 

Κάτι που ενδεχομένως να μην έχουμε δει και ποτέ, ακόμα και γενικά σε όλη την Ελλάδα, συνέβη στο παιχνίδι του Ορφέα Ξάνθης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, το περασμένο Σάββατο, αφού ο Μπάμπης Χατζημεστής προχώρησε σε κίνηση ματ και έκανε τρεις αλλαγές στη θέση ενός παίκτη μέσα στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Συγκεκριμένα, το ματς ήταν στο 0-0 και ο χρόνος περνούσε, με την ομάδα του Ορφέα ευχαριστημένη με το ισόπαλο αποτέλεσμα να θέλει να κερδίσει κάποιο χρόνο με αλλαγές, και παράλληλα να δώσει κάποια φρέσκα πόδια στο παιχνίδι της.

Έτσι ο Μπάμπης Χατζημεστής, αποφάσισε να εξαντλήσει όλες του τις αλλαγές. Το άξιο αναφοράς, όμως είναι πως οι τρεις εκ των τεσσάρων έγιναν στην θέση ενός παίκτη.

Αρχικά ο Θόδωρος Τορομανίδης αντικατέστησε στο 80′ τον Κώστα Ξαντινίδη, για να μπει οκτώ λεπτά αργότερα στη θέση του Τορομανίδη ο Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού. Ούτε ο Τανζού έμεινε όμως πολύ στο ματς, αφού αντιμετώπιζε ήδη ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, κι έτσι αντικαταστάθηκε στο 90+3′ από τον 15χρονο Αχμέτ Μπαϊρακτάρ που έτσι έκανε το ντεμπούτο του στα εθνικά πρωταθλήματα.

Πρόκειται για φαινόμενο που ενδεχομένως να μην έχουμε δει και καμία φορά, ίσως και σε όλη την Ελλάδα έως τώρα, αφού μια πρώτη αναζήτηση σε αρχείο δεν βρήκε κάτι τέτοιο. Και αν έχει γίνει όμως, οι φορές αυτές σίγουρα θα είναι… μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το σίγουρο είναι πάντως πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει στα πρωταθλήματα κανενός από τους τρεις νομούς της Θράκης.