ΕΠΣ Θράκης: Η (αντ)απάντηση του Σάκη Δανίδη στον Στράτο Μυλωνά της Δόξας Σώστη

 

Με νέα αναρτηση του ο Σάκης Δανίδης του ΠΑΟΚ Κοσμίου απάντησε στο σχολιο μέσω διαδικτυου του μέλους της διοικησης της Δόξας Σώστη Στρατου Μυλωνά για τα όσα έγιναν στον επεισοδιακό αγώνα των δυο ομάδων.

Η απάντηση του Σακη Δανίδη:  Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον γιατρό του αγώνα και πρόεδρο της ομάδας του Σώστη για τις πρώτες βοήθειες. Δεν θα ξαναμιλήσω, όχι για το θέμα αυτό αλλά γενικά για το τοπικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς το κάνω μέσα από εδώ, ΑΛΛΑ δεν γίνεται διαφορετικά.

Διαβάζοντας λοιπόν την τοποθέτηση του αξιόλογου (χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας) αυτού ανθρώπου. Που μακάρι να ήταν όλοι σαν και αυτόν με την αγάπη του και το μεράκι του για την ομάδα. Δηλώνω πως εγώ ΔΕΝ ήμουν στο γήπεδο. Και ΕΧΩ ασχοληθεί με άλλο άθλημα από τα 14 μου.

1)Στην φάση την δική μου. ΔΕΝ πήδηξα για κεφαλιά ΠΟΤΕ, ΔΕΝ βρήκε την μπάλα ο αντίπαλος παίκτης ΠΟΤΕ, δεν ήρθα σε βίαιή πρόσκρουση με το έδαφος ΠΟΤΕ. Ήταν η πιο ομαλή πτώση που είχα. Πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα καραμπινάτη. ΑΝ ήμουν σίγουρος πως το ήθελε ΔΕΝ θα έφευγε από το γήπεδο και ίσως δεν τέλειωνε το παιχνίδι, για να τελειώνουμε. Αλλά αν αυτός που έκανε τον διαιτητή, τον είχε αποβάλλει από το πρώτο ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ πέσιμο με την σχάρα πάνω στον παίκτη του Κόσμου, που και αυτός κατέληξε στο νοσοκομείο, όλα θα ήταν μια χαρά. Σε αυτήν την φάση λοιπόν ζητήθηκε πέναλτι;;;;;;;;;;;; 2)Στην φαση του Τέφου. Μακάρι το παιδί να είναι καλά. Είναι μια πεντακάθαρη κόντρα. Ο Τέφος δεν έβαλε καλά το πόδι του. Ακόμα και ο ίδιος δεν ζήτησε κάτι. 3) Δεν θα ξαναγράψω τίποτα. Ξέρω πολλά πάνω στο ποδόσφαιρο, έζησα αρκετά σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες, έκανα πρωταθλητισμό και κέρδισα πρωτάθληματα και ανόδους σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες, διαβάζω καθημερινά για το ποδόσφαιρο και είναι ΔΟΥΛΕΙΑ μου και όχι χόμπι (για όποιον καταλαβαίνει την διαφορά). Οπότε ο καθένας στο είδος του. Εδώ νομίζουν όλοι ότι επειδή βλέπουν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση ή ασχολούνται με μια ομάδα (μιλάω γενικά) ξέρουν και από ποδόσφαιρο. 20 χρόνια στα μπουζούκια, μπουζούκι ΔΕΝ έμαθα. ΑΥΤΑ.