Επικό θέμα στο Cult24 η «καλτ» περιγραφή αγώνα της ΕΠΣ Θράκης στα… Ξυλαγανιώτικα (+video)

 

Σε περιγραφή αγώνα που ξεκινάει με το «Ο ήλιος καίει κατακαλά», τι λιγότερο περιμένεις από την υπέρτατη καλτίλα;

Αυτό αναρωτιέται η ιστοσελίδα Cult24 που παρουσιάζει ένα βίντεο της Lega TV από πρόσφατο αγώνα της ΕΠΣ Θράκης και την ξεχωριστή περιγραφή του, που κάνει πλέον τον γύρο της Ελλάδας.

Και πώς να μην τον κάνει, όταν μαθαίνουμε ότι ο Γάκης κούρεψε το γήπεδο και το έκανε «γυαλί», ενώ στη συνέχεια το πλάνο πηγαίνει πάνω στον ίδιο τον Γάκη. «Σαντιάγκο Μπερναμπέο» το έκανε.

Οι φανέλες της Ξυλαγανής ήταν «κατ’ μαύρες με λίγου τιφτίκου» (αυτό και στο google translate δεν το βρήκαμε). Η κερκίδα «εμ είν’ τζάμπα, εμ είν’ άδεια» ενώ επίσης μαθαίνουμε πως η μία από τις δύο ομάδες πήρε καινούριο παίκτη, «έναν Νεϊμάρ» όπως μας πληροφορεί ο δαιμόνιος ρεπόρτερ.

Ο λόγος βέβαια για τον Ρομπέρ, αφού μιλάμε για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Μέσα στον αγώνα ο σπορκάστερ ξεχνιέται και δεν πολυπεριγράφει αλλά έχει και μερικές εξάρσεις του τύπου «αχ βρε π*#στη μου».

«Να είσαι καλά, Ξυλαγανιώτη ρεπόρτερ της καρδιάς μας. Απολαύστε υπεύθυνα», καταλήγει το σχετικό άρθρο του Cult24 και παρουσιάζει το βίντεο της Lega TV του Γιώργου Σκουταρίδη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here