Γ’ Εθνικη: Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ ο Βαλαβανόπουλος, on fire ο Χιντ Ιμερ! Τα κανόνια του 1ου ομίλου

 

Με την 17η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με τις 5 ομάδες της Θράκης να παλέυουν για την παραμονή τους, ωστόσο μόνο αυτές από την Ξάνθη έχουν μεγάλες ελπίδες παραμονής. 

Εκτός από την μάχη ωστόσο στην κορυφή και στην ουρά της βαθμολογίς μάχη γίνεται και στην κορυφή των σκόρερ όπου το τελευταίο διάστημα 2 πάικτες έχουν πάρει “φωτιά” ο πρωην επιθετικός της Ξάνθης και τώρα της Καβάλας Νίκος Βαλαβανόπουλος και ο επιθετικός του Ορφέα Ξάνθης Χιντ Ιμερ που στο δευτερο γύρο πλην του αγώνα στον Ξηροπόταμο είναι ασταμάτητος.

Ο Βαλαβανόπουλος με το τερμα της νίκης στους Προσκυνητες έφτασε τα 14 στο πρωταθλήμα και ξεφυγε 2 από άλλοτε σκόρερ Πανσερραϊκού και Δόξα Δράμας Δημήτρη Γαϊδαρτζή που δεν σκοράρει συχνά το τελευταίο διάστημα με την ομάδα του το Παραλίμνι, ωστόσο εχει πλουραλισμό στο πρωτάθλημα και να βρίσκεται στην κορυφή. Τρίτος σκορερ σκαρφαλωσε ο Χιντ Ιμερ του Ορφεα Ξανθης που έχει 6 τέρματα στα τελευταία 6 παιχνίδια της ομαδας της Ξάνθης.

Στα 7 βρίσκεται καιρό τωρα ο Ταντίγια Τάντις του Παραλιμνίου, στα 6 ο πρωην της Ξάνθης Δουμάνης του εκπληκτικου Ορφανού, ενώ στα 5 βρίσκονται οι επιθετικοί της Δόξας Προσκυνητών, ο Γιαννιώτης πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Δημήτρης Σιχλιμοίρης και ο Καστοριανός πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Θράκης Χρήστος Βάσκος, που ωστόσο δύσκολα θα μπορέσουν να σώσουν την ομάδα τους από τον υποβιβασμό. Στα 4 τέρματα είναι ο Εμρέ του Διδυμοτείχου και ο Χρήστος Πασχαλάκης του Ορφέα, ενώ 3 εχουν οι  Άγγελος Μαυράκης της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και οι Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης  του Άρης Άβατου που ωστοσο δειχνει να σώζει την κατηγορία χάρη στον πλουραλισμόμπου έχει στο σκοράρισμά του.

Παρακάτω οι πρώτοι σκόρερς του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

14 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Α.Ο. Καβάλα)

12 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)

8 τέρματα: Χιντ Ιμερ (Ορφέας Ξάνθης)

7 τέρματα: Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου)

6 τέρματα: Δουμάνης  (Αετός Ορφανού)

5 τέρματα: Βάσκος, Σιχλιμοίρης (Δόξα Προσκυνητών), Κρολ (Νέστος Χρυσούπολης), Ζιγκερίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως), Δούμπλατζης (Αετός Ορφανού), Μπερούκας (Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου), Γρ. Παπαδόπουλος (Καβάλα)

4 τέρματα: Εμρέ (ΑΕ Διδυμοτείχου), Πασχαλάκης (Ορφέας Ξάνθης), Γκόγκας (Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής/ Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου), Ναλμπάντης (Απόλλων Παραλιμνίου), Γ. Τσαμπέγια (Αετός Ορφανού)

3 τέρματα:   Μαυράκης (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης (Άρης Άβατου), Κεχαγιάς, Παπαβασιλείου (Ελπίδα Σκουτάρεως), Ν. Στεφανίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως/ Λαγκαδάς), Κοβάτσης (Νέστος Χρυσούπολης), Κουτζαβασίλης (Απόλλων Παραλιμνίου), Ελέζι (Αετός Ορφανού), Μουτεσίδης (Απόλλων Παραλιμνίου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here