ΕΠΣ Ξάνθης: Η οικογένεια που «στελεχώνει» τόσο τη Μεικτή Παίδων όσο και τη Νέων και δίνει κάθε Τετάρτη το «παρών» στη Μίκρα

 

Επί δύο συνεχόμενες Τετάρτες ολόκληρη η οικογένεια Μαρκοσιάν παραβρέθηκε στην Μίκρα για να θαυμάσει τα παιδιά της, που στελεχώνουν τις Μεικτές Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης των παίδων με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου έδωσε το παρών εντός αγωνιστικού χώρου ο «βενιαμίν» της οικογένειας, Άρμεν. Ωστόσο εκτός αυτού υπήρχε και… κερκίδα, αφού στην εξέδρα  έδωσαν όχι μόνο οι δύο γονείς  αλλά και ο μεγαλύτερος αδερφός του Χρήστος που ακριβώς μια εβδομάδα πριν είχε ήδη εκτελέσει το… καθήκον του, όντας βασικός με την ομάδα Νέων της Ξάνθης και αποκλείοντας τα Τρίκαλα στα πέναλτι.

Στο γήπεδο της Μίκρας ήταν και ο τρίτος αδερφός των παιδιών, πάντα κοντά στις προσπάθειές τους μαζί με τους γονείς τους. Το σημαντικό είναι ότι ο Άρμεν Ματοσιάν ακολούθησε τα βήματα του μεγάλου του αδερφού Χρήστου και μετά τους νέους πήρε και η ομάδα παίδων την πολυπόθητη πρόκριση για τα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής μικρών εθνικών ομάδων. Οι προληπτικοί λένε όμως ότι η επιτυχία οφείλεται και στην παρουσία της οικογένειας στην εξέδρα και καλούν να βρίσκεται κοντά και στα επόμενα εντός έδρας ματς, όπου και αν γίνουν αυτά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις κερκίδες της Μίκρας με την οικογένεια Μαρκοσιάν: