ΕΠΣ Θράκης: Η απάντηση της Δόξας Σώστη στην ανάρτηση του Σάκη Δανίδη

 

Την δική της εκδοχή και απάντηση στον Σάκη Δανίδη έδωσε μέσω του πρώην προέδρο και μέλος της διοικησης της Στράτου Μυλωνά η  Δόξας Σώστη για το παιχνίδι της ομάδα με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κοσμίου. 

Ο γιατρός Μυλωνάς απάντησε στην ανάρτηση του Δανίδη για βίαιο παιχνίδι παίκτη των γηπεδούχων και διπλό τραυματισμό δικο του και του Tιμόθεου Zαγγουλου αλλά και για τον διαιτητή Παπαγεωργίου μέσω τoυ προσωπικού του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Περαστικά και μακρυά από τραυματισμός, το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και όχι μάχη.
Ωραία, πάμε τώρα στα του αγώνα και των φάσεων.
Έχουν πέσει όλοι επάνω στο παιδί και λένε το κοντό και το μακρύ τους.
Εγώ θα πω τι είδα. Τι είδα εγώ. Βίντεο πολύ πολύ κρίμα που δεν υπάρχει όπως είπε το κανάλι και άδικα περιμένει ο μικρός μας την δικαίωση. Τον καταδικασανε ήδη όλοι.

Χρονικά λοιπόν.. Εγώ λοιπόν είδα ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Κώστα Τεφο. Τραυματισμός Τεφου, νο φάουλ στη φάση κ όχι καρτα. Βρισκει μπάλα ο αντίπαλος κ με την ορμή γκρεμίζει τον Τεφο στο γονατο. Πρωτα βρίσκει μπάλα. Αλλαγή ο Τεφος αναγκαστικη μπαινει ο μικρός στη θέση του.
Γίνεται η φάση στην περιοχή Κοσμιου. Την μπάλα την βρίσκει ο μικρός, ο αντίπαλος με τη φτερνα (εκεί που πονούσε επειτα) βρίσκει το πόδι του μικρού στην μύτη. Με την ορμή όπως κ πριν γίνεται ο τραυματισμός. Φάουλ επιθετικό αντί για πέναλτι κ κίτρινη στον μικρό. Η μπάλα βγήκε άουτ. Αν την έβρισκε ο παίκτης του Κοσμιου θα πήγαινε προς το κόρνερ άουτ ή πλάγιο κ όχι δίπλα απ την εστία λόγω φοράς ποδιών.

Πάμε παρακάτω… Φάση Δανιδη. Σέντρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής πηδανε κ οι 2 για κεφαλιά. Σύγκρουση σωμάτων στον αέρα. Δεν υπάρχουν χέρια. Την κεφαλιά την παίρνει ο μικρός. Χανει ισορροπία ο Σάκης και πέφτοντας βρίσκει στην γωνία της λεκάνης του μικρού. Πέφτει με το στήθος κ ακολουθεί τράνταγμα του κεφαλιού κάτω. Δεν έπεσε με το κεφάλι γτ θα έμπαινα κατευθείαν χωρίς να περιμένω τον διαιτητη.Προφανώς στην λεκάνη έγινε το σκίσιμο στο φρύδι. Ομολογώ ότι με το τράνταγμα του στήθους στο εδαφος φοβήθηκα. Ευτυχώς όμως σηκώθηκε αμέσως.

Η μπάλα στον Καλοδημιδη που δέχεται ένα σκληρό μαρκάρισμα από πίσω από τον Σάκη. Ανεπίτρεπτο με τόση εμπειρία να βγαίνει εκδικητικοτητα σε όποιον παίκτη βρήκε μπροστά του. Θολωσε ναι γτ είδε το αίμα στο χέρι του, αδικαιολογητο όμως για την κλάση του. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό εκτός από ένα οίδημα στο γόνατο του Καλοδημιδη.

Αυτα είδα σε αυτές τις φάσεις των τραυματισμών. Πλην του Τεφου που ήμουν στον κεντρικό πάγκο στις άλλες φάσεις ήμουν δίπλα κ κάθετα αντίστοιχα, οπότε έχω άποψη. Κ προσπαθώ πάντα να βλεπω τις φάσεις καλά για να μπορώ να αντιμετωπίσω τον τυχον τραυματισμο.
Το πόρισμα όμως βγήκε. Το πιο ήσυχο παιδί της ομάδας μετά τον Καλοδημιδη, το καταδικασανε.
Έχασε πολλές φάσεις ο Παπαγεωργιου. Τις έχω κ χρονικά αλλά θα κουράσω επειδή ήδη κούρασα. Δεν ήταν σε καλή μέρα. Και το χάσε το ματς. Σε μένα το παραδέχτηκε. Πλην του πέναλτι ανάποδα φάουλ κ καρτα, στις επίμαχες αυτές του Τεφου κ Δανιδη ήταν σωστος