ΕΠΣ Έβρου: Βραβεύονται Γιαννόπουλος και άλλοι 9 παίκτες και πρώην προπονητές, διαιτητές και παράγοντες

 

Στην καθιερωμένη ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθούν και οι καθιερωμένες βραβεύσεις από το ΔΣ της Ένωσης.

Ο αρχηγός της ΑΕ Διδυμοτείχου Χρήστος Γιαννόπουλος που πέτυχε 23 γκολ θα τιμηθεί ως πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου. Θα τιμηθούν επίσης οι πρώτοι σκόρερς στους τρεις ομίλους της Β’ Κατηγορίας, δηλαδή ο Πασχάλης Καβουρούδης του Νεοχωρίου από τον Βόρειο Όμιλο (28 γκολ), ο Κομνηνός Πιρπιρής της Ένωσης Λυκόφης Κορνοφωλιάς στον Κεντρικό Όμιλο (23 γκολ) και Δημήτρης Λαμπάκος της ΠΑΕ Νίψας (23 γκολ).

Ακόμα η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου αποφάσισε να τιμήσει δύο πρώην παράγοντές της, τον πρώην γενικό γραμματέα Χάρη Τασιούδη και τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου και πρώην δήμαρχο Διδυμοτείχου Ευάγγελο Παπατσαρούχα.

Ακόμα θα βραβευθούν οι παλαίμαχοι διαιτητές Γιάννης Κοσμίδης και Κώστας Τσώνης καθώς και δυο παλιοί ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν τα όρια του νομού και στην συνέχεια έγιναν προπονητές με μεγάλη προσφορά σε πολλούς συλλόγους του Έβρου, τον Αριστείδη Μετζιδιέ και τον Βλαδίμηρο Μπάρμπα.