Ανακοίνωση κατά του δημάρχου Ξάνθης επειδή τα ηχεία στο καρναβάλι έπαιζαν τον ύμνο της… Skoda και όχι του ΑΟΞ

 

Έξαλλοι δείχνουν να είναι οι XanthiFans σχετικά με το άκουσμα του παλιού ύμνου της Ξάνθης (της… Skoda) από τα ηχεία στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, κάτι που φρόντισαν να το κάνουν γνωστό και με ανακοίνωση τους.

Το παράπονο δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι ακούγεται ο ύμνος της αγαπημένης τους ομάδας, έστω και στην παλιά εκδοχή του, στα… καρναβάλια αλλά με το γεγονός ότι ακούστηκε λάθος ύμνος.

Συγκεκριμένα, από τα ηχεία που είχαν τοποθετηθεί στην πόλη κατά τη διάρκεια των 53ων καρναβαλικών εκδηλώσεων της Ξάνθης, ακούστηκε ο ύμνος που είχε η ομάδα όταν αυτή λεγόταν Skoda, και όχι ο τωρινός από τον οποίο έχει αφαιρεθεί η αναφορά της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, μετά και τη μετονομασία της ομάδας.

Η ανακοίνωση των XanthiFans αναφέρει:

Μετά το Δήμαρχο Ξάνθης που εμφανίστηκε στην εκδήλωση του Οκτωβρίου για τα 50 χρόνια ιστορίας ΑΟΞ, με κασκόλ της Skoda Ξάνθη από εκείνα που τα μοίραζε τζάμπα το 2005, ακούσαμε προχθές από τα ηχεία που είχε τοποθετήσει η Δημοτική αρχή για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, τον ύμνο της Skoda Ξάνθη.

Κύριε Δήμαρχε, πρόεδρε του κέντρου πολιτισμού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Ομάδα μας, αυτή που διαφημίζει την πόλη μας και την γύρω περιοχή 365 μέρες το χρόνο, αυτή που είναι οικονομικός πνεύμονας για το νόμο μας oνομάζεται… Α. Ο. Ξάνθη ή κοινώς ΑΟΞ και όχι Skoda Ξάνθη .