LIVE από το OAKA για την Super League: AEK – ΑΟ Ξάνθη 4-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από τo OAKA και από το ThrakiSportS την εξέλιξη στο παιχνίδι της Ξάνθης με την AEK, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη στο παιχνίδι AEK- Ξάνθη για την εικοστή δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Ώρα 16:30 Πάμε να δούμε πριν αναφερθούμε στα του ματς τους χορηγούς που βοηθούν τα μέγιστα στο να γίνεται πραγματικότητα αυτή η μετάδοση.

Ώρα 16:39 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:44   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 16:49  Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:54  Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:59 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 17:03 Η εντεκάδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Μελιόπουλος, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ντουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Γέντρισεκ.
Ωρα 17:05 Στον πάγκο του ΑΟΞ οι Γκαραβέλης, Μεχία, Κάστρο, Κίκε, Πέτρος Ορφανίδης, Τριάδης, Σβάρνας
Ωρα 17:08 Η εντεκάδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Λιβάγια, Αραούχο.
Ωρα 17:11 Στον πάγκο ο Χιμλενεθ έχει τους Μπάρκα, Λαμπρόπουλο, Αϊντάρεβιτ, Γαλανόπουλο, Μασούντ, Κλωναρίδη και Γιακουμάκη.
Ωρα 17:15 Έναρξη αγώνα
5′ Γκολ για την ΑΕΚ. Ο Γκάλο εκτελεί φάουλ, ο Τσιγκρίνσκι παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα κοντράρει στον Βράνιες και καταλήγει στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς. Κακό ξεκίνημα. ΑΕΚ- ΑΟ Ξάνθη 1-0
19′ Γκολ για την ΑΕΚ. Από κορνερ του Μπακασέτα ο Βράνιες πηδά ανενόχλητος και σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά. ΑΕΚ- ΑΟ Ξάνθη 2-0

33′ Γκολ για την ΑΕΚ. Απίστευτο χατ τρικ ο στοπερ της ΑΕΚ Βρανιες, οταν από σέντρα από τον Μπακασέτα, η μπάλα περνάει από τον Τσιγκρίνσκι και με καρφωτή κεφαλιά ο Βράνιες τριπλασιαζει τα τερματα του. ΑΕΚ- ΑΟ Ξάνθη 3-0

44′ Γκολ για την ΑΕΚ. ΣΕ σέντρα απο τον Γκάλο, ο Μπακασέτας πιάνει πολύ ωραία κεφαλιά από μέσα δεξιά και στέλνει την μπάλα στην γωνια του Ζιφκοβιτς. Τρυπια η αμυνα της Ξανθης σήμερα.ΑΕΚ- ΑΟ Ξάνθη 4-0

45′ Λήξη πρωτου μέρους. Απο τα χειρότερα ημίχρονα στην ιστορία της Ξάνθης. Αποτελεσμα πρώτου μερους ΑΕΚ- ΑΟ Ξάνθη 4-0

Ώρα 18:02 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:05   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 18:07  Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:09  Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:12 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 18:15 Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο παιχνίδι!

50′ Μακρινό σουτ του Ντε Λούκας εκτός περιοχής άουτ.

52′ Ο Μπρίτο αδειάζει ωραία τον Χουλτ, κάνει και το σουτ από μέσα δεξιά και αστοχεί.

58′ Σέντρα από τον Χριστοδουλόπουλο, παίρνει την κεφαλιά ο Βράνιες και μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς.

60‘ Στη θέση του Ντουρίτσκοβιτς ο Τριάδης για την Ξάνθη.

61′ Κιτρινη σε Μπρίτο

68′ Σέντρα στο δεύτερο δοκάρι από τον Χριστοδουλόπουλο, δεν πιάνει καλά το σουτ ο Κλωναρίδης και μπλοκάρει εύκολα ο Ζίβκοβιτς.

71′ Αδύναμο σουτ του Τριάδη, μπλοκάρει ο Τσιντώτας.

80′ Ο Ορφανίδης αντί Καμαρά για την Ξάνθη.

81′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ οταν η μπαλιά από τον Αραούχο βρίσκει τον ο Λιβάγια που από κοντά βάζει την προβολή και ο Ζίβκοβιτς αποκρούει.

89′ Μακρινό σουτ του Τριάδη η μπάλα αουτ

90+3′ Λήξη αγώνα. Απογοητευτικη η Ξανθη μενει εκτη στην βαθμολογία σε αντιθεση με την ΑΕΚ που παρα την κουραση από το παιχνλιδι με Ντιναμό Κιέβου έκανε περιπατο και ακολουθεί τον ΠΑΟΚ στηνν βαθμολογια. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΕΚ- ΑΟ Ξάνθη 4-0