ΕΠΣ Θράκης: «Δυο παίκτες στο νοσοκομείο με ράμματα και σπασμένα δόντια αλλά ο “βλάκας” διαιτητής δεν είδε τίποτα»

 

Σε σφοδρή επίθεση κατά του διαιτητή Παπαγεωργίου με βαρύτατους χαρακτηρισμούς προχώρησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ Κοσμίου Σάκης Δανίδης μετά την ισοπαλία – στραβοπάτημα της ομάδας του με την Δόξα Σώστη.

Ο ίδιος στον αγώνα αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή, τον οποίο στόλισε και στο γήπεδο με αρκετά γαλλικά, επειδή έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη του Σώστη.

Ωστόσο ο ίδιος καταγγέλλει ότι είχε δεχθεί χτύπημα πιο πριν στον αγώνα που δεν σφύριξε έστω ως φάουλ ο διαιτητής, που τον έστειλε στο νοσοκομείο ενώ εκεί κατέληξε και ο συμπαίκτης του Ζάγκουλος.

Αντιγράφουμε το σχόλιο που δημοσίευσε:

Δύο παίκτες στο νοσοκομείο. Ο ένας με 5 ράμματα και 3 δόντια να κόβουν βόλτες και ο άλλος γύρω στις 15 μέρες έξω ΜΟΝΟ. Ευτυχώς για το παλικάρι δεν έσπασε ο αστράγαλος. Και τα δύο από τον ΙΔΙΟ παίκτη. Βέβαια ο ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία εεεεεεε. Ο ΚΥΡΙΟΣ λοιπόν Παπαγεωργίου ΔΕΝ είδε λέει τίποτα. Εντάξει ρε φίλε γιατί να δεις, δουλειά σου είναι;;;;;; 1 λεπτό μετά όμως είδες τσακαλάκο εεεεεε. Χωρίς πλάκα τώρα, όταν η ζήλια, το κόμπλεξ κατωτερότητας και η βλακεία συνυπάρχουν σε ένα άδειο από φαιά ουσία κεφάλι είναι πολύ επικίνδυνο κοκτέιλ. Όχι για τον ίδιο, αλλά για τους γύρω του. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους. ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Αυτό το τοπικό θέλουμε. ( και γω μέσα, αφού επιτρέπω με την συμμετοχή μου να έχουν την ΟΠΟΙΑ εξουσία πάνω μου άνθρωποι επικύνδινοι). Φυσικά και τους συγχωρώ, μήπως αυτός ήθελε να γεννηθεί ΒΛΑΚΑΣ;;;;;; Περαστικά μας και σπίτι μας.