ΕΠΣ Έβρου: Βαρύ πένθος στο Σουφλί! Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Αλέκος Παπαναστασίου

 

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου θρηνεί ακόμη μια σημαντική απώλεια. Η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Αλέκου Παπαναστασίου βύθισε σε βαρύ πένθος όλους στο Σουφλί.

Την απώλεια του πιο σημαντικού προσώπου, του άνδρα που τους έδειξε το τι εστί ποδόσφαιρο και πως να είναι σωστοί άνθρωποι στη ζωή, του πατέρα τους, βιώνουν ο ποδοσφαιριστής του Έβρου Σουφλίου Κώστας Παπαναστασίου και ο μικρός αδερφός του Δημήτρης, γνωστός και ως «Μπούμπα», επίσης ποδοσφαιριστής της ομάδας του Εθνικού Σοχού (παλιότερα υπήρξε αρχηγός της ομάδας του Έβρου Σουφλίου).

Ο πατέρας των αδερφών Παπαναστασίου, που επίσης υπήρξε ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Έβρου Σουφλίου, συμπαίκτης και κουμπάρος του επίσης αείμνηστου Δημήτρη Μπακιρτζή, έφυγε από την ζωή. Επίσης ήταν μέλος της ομάδας των παλαιμάχων της ομάδας του Έβρου Σουφλίου, μα πάνω απ’ όλα ήταν ιδιαίτερα αγαπητός απ’ όλους.

Και όλα αυτά την ώρα που συμπληρωνόταν ένας χρόνος από το θάνατο του Σταμάτη Μούτλια. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σουφλίου.