ΕΠΣ Έβρου: Οι ημέρες διεξαγωγής του ενός διακοπέντος και των πέντε αναβληθέντων αγώνων της Β’ Κατηγορίας

 

Έγιναν γνωστές από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου οι ημέρες διεξαγωγής των έξι αγώνων της Β’ Κατηγορίας που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας αλλά και συνέχειας της αναμέτρησης Δορίσκος – Καππαδοκία.

Το τελευταίο παιχνίδι ήταν για την 10η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας και είχε διακοπεί λίγο πριν το 60ο λεπτό  από τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Καππαδοκία να προηγείται με 0-3, ωστόσο η Πειθαρχική Επιτροπή ζήτησε την συνέχειά του από εκείνο το σημείο και αυτό θα συμβεί την προσεχή Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και οι αγώνες που είχαν αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα για την 13η αγωνιστική του Κεντρικού Ομίλου της Β’ Κατηγορίας  Δόξα Ελληνοχωρίου – Ασπίδα Θουρίου, Ακρίτας Δαδιάς – Πυρσός Σιδηρούς και Ατρόμητος Ασπρονερίου – ΠΑΟΚ Ισαακίου.

Τέλος, ο αγώνας   Ηρακλής Σαγήνης – Ορφέας Δικαίων για την 13η αγωνιστική του του Βορείου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Έβρου καθώς και το Μαΐστρος – ΑΟ Καππαδοκών  για την 14η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου θα διεξαχθούν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν και τα δύο αναβληθέντα παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΕ Νίψας και Άρδας Καστανεών – Θράκη Φερών, που είχαν αναβληθεί για την 13η αγωνιστική.