Στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομού οι τρεις βουλευτές της Ξάνθης

 

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιο για τα θέματα Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη είχαν μεσοβδόμαδα οι τρεις βουλευτές Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Στάθης Γιαννακίδης και Γρηγόρης Στογιαννίδης.

Όπως είναι γνωστό, στην Ξάνθη και οι τρεις βουλευτές προέρχονται από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να γνωρίζεται με αρκετά στελέχη της περιοχής λόγω και της παλιότερης παρουσίας του στο Δημοκρίτειιο Πανεπιστήμιο.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού Ξάνθης αλλά και στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής, όπως αναφέρει σχετική ενημέρωση από την πλευρά των βουλευτών.

Παράλληλα, προσκλήθηκε ο Βασιλειάδης να έρθει και στην Ξάνθη, καθώς στο μοναδικό του ταξίδι στην Θράκη κατά τον ενάμισι χρόνο της θητείας του στο υφυπουργείο Αθλητισμού, έχει βρεθεί μόνο στον Έβρο και για λίγο στην Κομοτηνή.

Ο υφυπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για να έχει και επιτόπια ενημέρωση για τα προβλήματα. να βρει χρόνο στο πρόγραμμά του ακόμα και στα τέλη του άλλου μήνα, οπότε και θα φιλοξενείται στην Ξάνθη η Εθνική Ελπίδων Ποδοσφαίρου.