Γ’ Εθνική: Ισοπαλία “εφιάλτης” στα φετινά τους όνειρα για την καλύτερη και με δέκα ΑΕΔ και το Σκούταρι

 

Δεν τα κατάφερε η ΑΕ Διδυμοτείχου αν και έκανε μια πό τις καλύτερες τις φετινές εμφανίσεις μετά από αυτήν στο Σιδηρόκαστρο με την ίδια αντίπαλο και έμεινε στο 2-2 αν και έφτασε πολύ κοντά στην νίκη με την Ελπίδα Σκουταρίου. 

Η ΑΕΔ αν και έπαιζε με μια ομάδα που ηθελε και αυτή μόνο την νίκη για να παραμέινει σε τροχιά ανόδου, δεν φοβήθηκε καθόλου τους Σερραίους και μόλις στο 3′ έχασε φοβερή ευκαιρία με τον Γιαννόπουλο που βρέθηκε απέναντι από τον Ταταρίδη αλλά αργησε να τον πλασαρει και το σουτ έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί της Ελπίδας. Το παιχνίδι στο πρωτο μερος  δεν έιχε πολλές φασεις με εξαιρεση ενα δυνατό σουτ του Θαναση Καπετανίδη που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ταταρίδη. Ωστόσο στο 43′ ο Δρακίδης αφησε πάλι με παραπονα τους γηπεδούχους αφού απέβαλε τον Αβογιάν.

Στο δευτερο μερος οι Σερραίοι στην πρώτη αξιόλογη φαση τους στον αγώνα ανοιξαν το σκορ στο 47′ όταν ο Παναγιωτίδης αμαρκάριστος πετάχτηκε στον κενό χώρο πλάσαρε τον Συριτούδη κανοντας το 0-1. Λιγο αργότερα ο Στεφανίδης εκμεταλλευόμενος νέο λαθος της αμυνας με προβολη προ του Συριτούδης έχασε μεγαλη ευκαιρία για το 0-2. Ωστόσο στο 57  θα εχουμε το 1-1 με τον Ιντζε που πέρασε την θέση του Γιαννόπουλου να εκτελεί κόρνερ η μπαλα να καταλήγει παλί σε αυτόν με την σέντρα σουτ να βρίσκει συμπαίκτες και αντιπαλους και να καταλήγει στα δίχτυα του εβρόντητου Ταταρίδη.  Ένα δεκάλεπτο σχεδόν αργότερα στο 68′ έχουμε την ανατροπή για την ΑΕΔ όταν ο Παντελίδης που επέστρεψε απο τραυματισμό με φοβερο αριστερο μονοκομματο σουτ εξω απο την περιοχή έκανε το 2-1. Η χαρά για τους Εβρίτες δεν κράτησε πολύ αφού μετά από κόρνερ του Καπετάνου στο 80′ οι αμυντικοι και ο Κωστας Συριτούδης αδρανησαν και ο Κασμερίδης με κεφαλιά ισοφαρισε σε 2-2. Αν και με παίκτη λιγοτυερο η ΑΕΔ προσπάθησε για την νίκη αλλα τα σουτ του Σιμτσακη αλλά και μια ολιγωρία του Ζαφειρόπουλου απο καλή θέση, αφησε τις δυο ομάδες ισόπαλες, αποτέλεσμα που τις αφηνει μακρια από τους στόχους τους, την ΑΕΔ στο -4 από την παραμονή και την Ελπίδα στο -5 από το Παραλίμνι (φώτο αρχείου).

ΑΕΔ: Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης, Πατιαλιάκας, Χρίστεφ, Πετρόπουλος, Εμρέ (86′ Ζαφειρόπουλος), Αβογιάν, Καπετανίδης, Γιαννόπουλος (51′ Ιντζές) Σουλεϊμαν (69′ Σιμτσάκης)

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης, Σαϊνατούδης, Κασμερίδης, Μουσικάκης, Νικολίτσας (78′ Ζυγκερίδης),, Παναγιωτίδης, Νικολαΐδης (61΄Αγγελίδης), Γεράκης (61΄Παπαβασιλείου), Κεχαγιάς  (72′ Καπετάνος), Στεφανίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΕΔΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ