Γ’ Εθνική: Έμεινε όρθιος μέσα στην Δράμα ο Ορφέας Ξάνθης κρατώντας από κάτω του τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου

 

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχτηκαν ο Μέγας Αλέξανδρος  Ξηροποτάμου με τον Ορφέα Ξάνθης σε μια αναμέτρηση με πάθος, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα αλλά λίγες καλές φάσεις και μια μάλλον δίκαιη ισοπαλία, που φέρνει ως μεγάλη κερδισμένη την ομάδα της Ξάνθης.

Οι παίκτες του Μπάμπη Χατζημεστή διαχειρίστηκαν έξυπνα το παιχνίδι και παρά τα προβλήματα, αφού ο Ρούφος αγωνίστηκε παρά το κάταγμα στο ζυγωματικό και μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες με μεγάλες επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε, πήραν την πολύτιμη ισοπαλία που τους κρατά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Για την ακρίβεια ο Ορφέας Ξάνθης έχει 22 βαθμούς και αυτήν την στιγμή βρίσκεται ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ ο Ξηροπόταμος έμεινε έναν βαθμό και μια θέση πιο κάτω, στους 21 πόντους, όμως η θέση αυτή οδηγεί αυτήν την στιγμή πίσω στο ερασιτεχνικό.

Στην καλύτερη φάση τους οι γηπεδούχοι στο 10’ η κεφαλιά από τον Μπερούκα, αλλά έδιωξε σε κόρνερ σωτήρια ο Ρούφος που έκανε μεγάλη εμφάνιση και πήρε τα εύσημα του Μπάμπη Χατζημεστή αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Η φωτογραφία προέρχεται από μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου. Την αναμέτρηση διαιτήτευσε ο  Τεβεκέλης με βοηθούς τους Φράγιο και Τυριακίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Τ. Λευκόπουλος):Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Τσιάρας (46’ Βραμέντσαλης), Βουτσινάς, Καράμπελας, Μπάμπουρας, Παπίτσας, Κουμπρόγλου, Μπερούκας.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Ξαντινίδης (80’ Τορομανίδης, 88’ Χαλήλ, 93’ Μπαϊρακτάρ), Μπουνταγκίδης, Χιντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Γ. (83′ Χατζηπαπας), Πασχαλάκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΕΔΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ