Photos: 20 κλικ από τη κοπή της βασιλόπιτας της «Βασίλισσας της Θράκης»

 

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν το απόγευμα της Παρασκευής οι Βασίλισσες της Θράκης, με την παρουσία αρκετού κόσμου, αλλά και εκλεκτών καλεσμένων στην αίθουσα «Σπύρος Καραουλάνης» του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Με την παρουσία σύσσωμης της ομάδας και του τεχνικού επιτελείου, αλλά και πολλών ακόμα γνωστών στο αθλητικό κοινό της Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε η φετινή κοπή της πίτας των Βασιλισσών της Θράκης.

Συγκεκριμένα, εκτός από τις ποδοσφαιρίστριες, το «παρών» έδωσαν η ΠΑΕ Ξάνθη που εκπροσωπήθηκε από τον τιμ μάνατζερ της Κώστα Τσαλίκη, αλλά και τους ποδοσφαιριστές Στράτο Σβάρνα, Σάκη Γκαραβέλη, Πέτρο Ορφανίδη και Βασίλη Φασίδη, αλλά και ο Άρης Αβάτου που εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Αρχηγό του Γιάννη Μπόσβελη, τον Νίκο Μελισσόπουλο και τον αρχηγό της ομάδας Πάρη Κοτόπουλο. Φυσικά στην αίθουσα «Σπύρος Καραουλάνης», ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης, ενώ εκπροσωπήθηκε και ο σύνδεσμος διαιτητών της ένωσης από τον Δημήτρη Σαββόγλου.

Πριν τη κοπή της βασιλόπιτας, το λόγο πήρε αρχικά ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Κουτρουλός, και στη συνέχεια μίλησαν με τη σειρά τους και οι Γιώργος Τριάντης, Κώστας Τσαλίκης, Γιάννης Μπόσβελης, Δημήτρης Σαββόγλου και ο π. Άνθιμος.

Η ΠΑΕ Ξάνθη πρόσφερε δια μέσου του Κώστα Τσαλίκη στην ομάδα της «Βασίλισσας» μια υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα φανέλα της, ενώ ο Άρης Αβάτου έδωσε με τη σειρά του 20 προσκλήσεις στις παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο για το αυριανό του παιχνίδι στη Φελώνη με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής για τη Γ’ Εθνική. Τέλος η τυχερή της βραδιάς, που κερδίζει μια δωροεπιταγή αγορών από το κοσμηματοπωλείο «Κιολεΐδη» είναι η Βασιλική Πόρναλη.

Δείτε παρακάτω 30 κλικ μέσα από το φακό του ThrakiSportS και του Γιάννη Καρτάλη: