Γ’ Εθνική: Έντονος προβληματισμός στο Διδυμότειχο από τον ορισμό του Κομοτηναίου Δρακίδη

 

Προβληματισμός επικρατεί στο Διδυμότειχο από τον ορισμό του Κομοτηναίου διαιτητή Γιάννη Δρακίδη στην κρίσιμη εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Ο ίδιος διαιτητής είχε σφυρίξει άλλα δύο παιχνίδια της ΑΕΔ την φετινή σεζόν, το τελευταίο προ διμήνου, όταν είχε οριστεί την τελευταία στιγμή στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΔ με τον Άρη Αβάτου με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του.

Οι άνθρωποι της ΑΕΔ είχαν τότε υποστηρίξει ότι ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ της ομάδας λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης, ενώ είχαν εκδώσει και ανακοίνωση όπου κατονομάζοντας τον διαιτητή, έγραφαν μεταξύ άλλων:

«Καλούμε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική αρχή να πάρει τα μετρά της, ώστε να εκλείψουν διαιτησίες τύπου Δρακίδη, τυχάρπαστων τυχοδιωκτών που προσπαθούν να κτίσουν καριέρες εις βάρος ομάδων και ανθρώπων που το μοναδικό που κάνουν είναι να προσπαθούν για το καλό και την ανάδειξη του τόπου τους».

Δυο μήνες μετά η ΚΕΔ όρισε τον ίδιο κομοτηναίο διαιτητή να ξαναπάει στο Διδυμότειχο σε ένα ματς που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει την παραμονή της ομάδας του Έβρου στην Γ’ Εθνική. Και αυτό μια εβδομάδα αφότου ένας Εβρίτης διαιτητής προκάλεσε πολλά παράπονα με την διαιτησία του στο ντέρμπι της Ροδόπης….

Στα αγωνιστικά ο Κρίστο Τελκίνσκι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού επέστρεψε ο τιμωρημένος Παντελίδης μετά από 2 εβδομάδες και θα έχει όλο το ρόστερ στην αποστολή του πολύ δύσκολου αυτού αγώνα. Αναλυτικά η 21μελής αποστολή του Κρίστο Τελκίνσκι: Aγγ. Συριτούδης, Κ. Συριτούδης, Παπούδης, Καζαλας, Τζανετάκος, Πατιαλιάκας, Χρίστεφ, Θάνος, Αλεξακίδης, Νικολαΐδης, Πετρόπουλος, Αβογιάν, Καπετανίδης, Ζαφειρόπουλος, Γιαννόπουλος, Εμρέ, Σιμτσάκης, Φωτσιτζούδης, Σουλεϊμάν, Παντελίδης, Ιντζές

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΡΑΚΙΔΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ