Σε άνθρωπο του αθλητισμού κατέληξε η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς στον διαγωνισμό της ΑΕ Κομοτηνής

Στον Γρηγόρη Τζενετίδη κατέληξε η φανέλα του ΠΑΟΚ που φορούσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς και με την οποία κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό του 1991 στην Γενεύη και κλήρωσε την περασμένη Κυριακή η ΑΕ Κομοτηνής.

Ο Γρηγόρης, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και πατέρας δυο παιδιών, έχει πλούσιο αθλητικό ιστορικό, καθώς διατέλεσε υπεύθυνο μάρκετινγκ στον ΓΑΣ Κομοτηνή αλλά και τον Πανθρακικό τα καλά χρόνια της Super League, ενώ πλέον έχει την δίκη του καφετέρια στον πεζόδρομο της πόλης στην Οδό Βενιζέλου αλλά παράλληλα στηρίζει με την παρουσία τους τις ομάδες της πόλης.

Κάπως έτσι βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο Κλειστό Κομοτηνής για να δει το ματς της ΑΕΚ με την Ελευθερούπολη και αναδείχθηκε ο τυχερός της κλήρωσης.

Την φανέλα παρέδωσε ο Βασίλης Στοάκης, ο οποίος είναι ο ιθύνων νους και ο άνθρωπος που “τρέχει” αυτούς τους διαγωνισμούς καθώς με προσωπικές του ενέργειες εξασφαλίστηκαν τα πρώτα δώρα και ακολουθούν και τα υπόλοιπα.

Μάλιστα, ο παλιός του συνεργάτης στα δημοσιογραφικά του «Παρατηρητή της Θράκης», πρώην υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Πανθρακικού και νυν γενικός διευθυντής του Κορόιβου Αμαλιάδας, ο οποίος βρέθηκε για λίγες μέρες στην Κομοτηνή, πρόσφερε και αυτός μια φανέλα ως δώρο, η οποία κατέληξε στον εκ των υπευθύνων της διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Νίκο Μανάκα, πατέρα του μπασκετμπολίστα της Ελευθερούπολης Γιώργου που τιμήθηκε στο περιθώριο του αγώνα.

Επίσης, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση κληρώθηκαν και επιπλέον πέντε κασκόλ του Λαυρίου. Τα δώρα για τους φίλους του μπάσκετ και της ΑΕ Κομοτηνής που θα παρακολουθούν από κοντά τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και θα συμμετέχουν στους σχετικούς διαγωνισμούς θα συνεχιστούν και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.