Κοπή πίτας και προπονητική ημερίδα με Ράσταβατς, Βρύζα και Ζελενίτσα από τον Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου

 

Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης στον πλατανότοπο Μαΐστρου.

Παράλληλα με την κοπή της πίτας ωστόσο, στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των περίπου 80 μελών του Συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί και εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα «Η τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και προοπτικές αναπτυξιακού ποδοσφαίρου».

Βασικός ομιλητής θα είναι ο προπονητής της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι στην αντίστοιχη εκδήλωση είχε μιλήσει ο τότε προπονητής της Ξάνθης και την του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:45 . Στην φετινή ημερίδα έχει προσκληθεί να παρέμβει μέσω Skype και ο τεχνικός διευθυντής των Σχολών Προπονητών ΕΠΟ Χαράλαμπος Ζελενίτσας, με θέμα τον πολυδιάστατο ρόλο του Προπονητή στα τμήματα Υποδομής.

Επίσης, στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί από τον Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου  για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο ο Ζήσης Βρύζας.