Μοναδική εμπειρία για επιπλέον δύο Θρακιώτες που παρακολούθησαν από κοντά την «πεντάρα» της Μάντσεστερ Σίτι

 

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν δύο Θρακιώτες, που ταξίδεψαν από τη Ξάνθη στην Αγγλία για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λέστερ.

Ο λόγος για τον εκ των προέδρων του Άρη Αβάτου, Γιάννη Κοτόπουλο που μαζί με τον ανηψιό του Γιάννη Αραμπατζόγλου, ταξίδεψαν στην Αγγλία και παρακολούθησαν από κοντά το παιχνίδι της Σίτι με τη Λέστερ για την Πρέμιερ Λιγκ.

Κάτι που φυσικά δεν μετάνιωσαν ούτε μία στιγμή, αφού όχι μόνο παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα της ομάδας που κατά πάσα βεβαιότητα θα είναι η πρωταθλήτρια του πιο δύσκολου πρωταθλήματος στον κόσμο φέτος έχοντας 17 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Γιουνάιτεντ, αλλά απόλαυσαν και… 6 γκολ, ενώ είδαν από κοντά ενδεχομένως και ποδοσφαιριστές ινδάλματα, όπως για παράδειγμα ο Αγκουέρο που έκανε… κουαρτέτο τερμάτων.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιάννης Κοτόπουλος ταξίδεψε στην Αγγλία, αφού το έχει ξανακάνει για να παρακολουθήσει και πάλι παιχνίδι της Σίτι παλαιότερα. Πληροφορίες μάλιστα λένε πως ο νεαρός αμυντικός της Κ15 της Ξάνθης, Γιάννης Αραμπατζόγλου, που βρέθηκε μαζί με τον θείο του στο Έτιχαντ, δέχθηκε και… πρόταση για να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία!

Αξίζει να αναφερθεί ότι Κοτόπουλος και Αραμπατζόγλου δεν ήταν οι μόνοι Θρακιώτες που βρέθηκαν στο Etihad το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί ήταν και η πρώην «Βασίλισσα της Θράκης» Παναγιώτα Παπαϊωάννου, όπως είχατε την δυνατότητα να πληροφορηθείτε σε προγενέστερη ανάρτηση του ThrakiSportS (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).