ΕΠΣ Θράκης: Οι διαιτητές των επαναληπτικών αγώνων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

 

Το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης αναδεικνύεται την Τετάρτη, καθώς διεξάγονται τα επαναληπτικά παιχνίδια των ημιτελικών.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου υποδέχεται στις 14:30 το μεσημέρι την Δόξα Γρατινής και αποτελεί το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση καθώς είχε κερδίσει με 2-0 μέσα στην Γρατινή στο πρώτο ματς. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δρακίδης με βοηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη.

Σαφώς πιο αμφίρροπο με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα το άλλο παιχνίδι που φέρνει αντιμέτωπους τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και την Δόξα Προσκυνητών. Στο πρώτο ματς οι Προσκυνητές είχαν νικήσει με το ρευστό 2-1. Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Κακουλίδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Χαρίτση.

Σε περίπτωση που θα έχουμε επανάληψη των σκορ των πρώτων αγώνων για τις ομάδες που είχαν ηττηθεί σε αυτούς (δηλαδή νίκη με 2-0 για την Γρατινή και με 2-1 για τον Ίασμο) θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και πέναλτι. Εννοείται ότι ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Ο τελικός πιθανότατα θα γίνει στις 25 Μαρτίου.