ΕΠΣ Έβρου: Πάνε για 28 Φλεβάρη τα δύο αναβληθέντα παιχνίδια της Α’ Κατηγορίας

 

Μπορεί την περασμένη Κυριακή να αναβλήθηκε ολόκληρη η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και να αναμένεται να πάει μια εβδομάδα πίσω όλο το πρωτάθλημα, ωστόσο υπάρχουν και δυο ματς που είχαν αναβληθεί μια εβδομάδα πριν στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Πρόκειται για τα παιχνίδια Άρδας Καστανεών – Θράκη Φερών και Ποντιακός – Νίψα  που δεν έγιναν την προπερασμένη Κυριακή λόγω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων στις Καστανιές και την Παλαγία. Αυτά τα ματς η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου εκτός απροόπτου πρόκειται εντός της εβδομάδας να τα ορίσει για τις 28 Φεβρουαρίου.

Αυτές οι δύο αναμετρήσεις μετά και την αναβολή της περασμένης Κυριακής αποτελούν τις μόνες εκκρεμότητες που υπάρχουν για να έχουμε πλήρη εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣ Έβρου μετά από 13 αγωνιστικές. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη διεξήχθη και το άλλο εξ’ αναβολής ανάμεσα σε Ποντιακό και Άρδα (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Υπενθυμίζεται τέλος ότι αυτήν την Τετάρτη 14/2 διεξάγεται ο τελικός του Νότου στο Κύπελλο ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα σε ΠΑΕ Νίψας και Θράκη Φερών, ο οποίος είναι νοκ άουτ και από τον οποίο θα αναδειχθεί ο αντίπαλος του Ορέστη Ορεστιάδας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο, πιθανότατα στο Σουφλί.