Super League: Άραβες επενδυτές με κασκόλ της Ξάνθης στην εξέδρα των Πηγαδίων (+photos)

 

Στις κερκίδες του γηπέδου της Ξάνθης το μεσημέρι του Σαββάτου πέρα από τους Xanthifans και τους λοιπούς οπαδούς της θρακιώτικης ομάδας, βρέθηκαν και τρεις… Άραβες.

Τουλάχιστον αυτό πρόδιδε η εμφάνισή τους με τις άσπρες κελεμπίες. Αρκετοί έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι ενδεχομένως ο Χρήστος Πανόπουλος να βρήκε τους πολυπόθητους επενδυτές που αναζητά.

Δεν ξέρουμε αν έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα και την ισοφάριση της Ξάνθης στο τέλος ή αν έμειναν περισσότερο απογοητευμένοι από τους δύο βαθμούς που πέταξε η ομάδα στην μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Το σίγουρο είναι σε κάθε περίπτωση ότι με την παρουσία τους διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο το καρναβάλι της Ξάνθης που έρχεται σε λίγες μέρες, αφού η εικόνα τους έπαιξε τόσο στη Nova όσο και σε μεγάλα sites.

Πάντως, όπως σχολίασε ο Γιώργος Λιώρης στην τηλεοπτική μετάδοση, η Ξάνθη δεν αναζητά άραβες επενδυτές αφού εδώ και 25 χρόνια έχει βρει την σταθερή κολόνα που λέγεται Χρήστος Πανόπουλος.

Ωστόσο επειδή και ο ίδιος λέει ότι αν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος θα του δώσει… χθες την ΠΑΕ και θα φύγει από το ποδόσφαιρο, γίνεται αντιληπτό ότι η παρουσία των Αράβων αναθέρμανε τα σενάρια.

Έστω και αν στην πραγματικότητα επρόκειτο για τρεις φίλους της Ξάνθης που επέλεξαν να αδράξουν την ευκαιρία του αποκριάτικου κλίματος και να έρθουν ντυμένοι με αυτήν την εμφάνιση στο γήπεδο…

Δείτε φωτογραφίες από το Contra και το video της Nova με ένα κλικ ΕΔΩ