Στο Έτιχαντ για το παιχνίδι Σίτι – Λέστερ βρέθηκε η «βασίλισσα» Παναγιώτα Παπαϊωάννου (+ photos)

Στο Ίτιχαντ βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Θρακιώτισσα και άλλοτε ποδοσφαιρίστρια της Βασίλισσας της Θράκης Παναγιώτα Παπαϊωάννου και παρακολούθησε το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λέστερ.

Η Παναγιώτα, βρίσκεται στην Αγγλία για σπουδές φυσιοθεραπείας στο Μπράντφορντ, συνδυάζοντας παράλληλα τις σπουδές της με το ποδόσφαιρο αφού παίζει για την Guiseley FC στο γυναικείο πρωτάθλημα της Premier League.

Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως βρίσκεται στην Αγγλία και πήγε στο Μάντσεστερ για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λέστερ στο Ίτιχαντ, και φυσικά απόλαυσε κάθε λεπτό της αναμέτρησης, αφού δεν αποκόμισε μόνο πολύτιμες εμπειρίες, αλλά είδε και εντυπωσιακό θέαμα, με τη γηπεδούχο Σίτι τελικά να παίρνει τη νίκη με σόλο του Κουν Αγκουέρο και σκορ 5-1.

Φυσικά δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί αυτή την ξεχωριστή εμπειρία με τους φίλους της, και ανέβασε μία selfie στο λογαριασμό που διατηρεί στο facebook, ενώ μας έστειλε και μερικές ακόμα αναμνηστικές που έβγαλε, μέσα και έξω από το γήπεδο, που σε μία εξ’αυτών φαίνεται έξω από το στάδιο ένα κασκόλ του… Παναθηναϊκού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που μας έστειλε η ίδια η παίκτρια: