Στα σκαριά μεγάλο φιλικό στην Ορεστιάδα ανάμεσα στους Παλαίμαχους του Ορέστη και την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Ομάδα του 2004

 

Ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Ομάδα του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας βρίσκεται στα σκαριά, για να διεξαχθεί στην Ορεστιάδα.

Αντίπαλος θα είναι η ομάδα των Παλαιμάχων του Ορέστη. Η αποκάλυψη έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά επιβεβαιώθηκε και στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα στο Ράδιο Έβρος.

Ακόμα τίποτα δεν έχει κλειστεί και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική του 2004 δεν έχει έρθει ποτέ για φιλικό στην Θράκη.

Μέλη εκείνης της ομάδας είχαν βρεθεί πέρυσι στην Κομοτηνή για φιλικό με τους Παλαιμάχους του Πανθρακικού, αλλά εκείνη η ομάδα είχε τον τίτλο Φίλοι Ζαγοράκη.

Τώρα οι συζητήσεις γίνονται για να έρθουν στο πιο ακριτικό μέρος της χώρας όλα τα αστέρια που σήκωσαν την Ελλάδα στον έβδομο ουρανό το καλοκαίρι του 2004.

Αναμφισβήτητα ιδιαίτερη σημασία θα έχει ένα τέτοιο φιλικό για τους Εβρίτες της Εθνικής του 2004 και ιδίως τον Στέλιο Βενετίδη, που κατάγεται από την Ορεστιάδα.