Γ’ Εθνική: Σφοδρή επίθεση της Δόξας Προσκυνητών στον Σιμίδη της ΕΠΣ Έβρου! Καταγγέλει δόλο στη διαιτησία του

 

Σφοδρή επίθεση στον Εβρίτη διαιτητή Βασίλη Σιμίδη που ήταν ο άρχων της αναμέτρησής της με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής εξαπέλυσε η διοίκηση της Δόξας Προσκυνητών.

Μάλιστα ανήρτησε φωτογραφία του και τον καταγγέλλει για δόλο σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο εικονιζομενος ονομαζεται Βασιλης Σιμιδης ειναι διαιτητης της ΕΠΣ Εβρου και ο αρνητικος πρωταγωνιστης του σημερινου ντερμπι της Ροδοπης αναμεσα στη Δοξα ν.Σιδηροχωριου και τη Δοξα Προσκυνητων. Η διοικηση της Δοξας Προσκυνητων δηλωνει ξεκαθαρα πως υπαρχουν σαφης ενδειξεις για δόλο στη διαιτησια του Σιμιδη που σε καθε περιπτωση αποτελεσε προσβολη για το ποδοσφαιρο το οποιο οφειλουν οι αρμοδιοι να το προστατεψουν απο τη σφυριχτρα του… οταν μαλιστα οπως διαπιστωνουμε ο εν λογω “διαιτητης” το προσβαλει κατα συρροη!!! Ως σελιδα της Δοξας Προσκυνητων αισθανομαστε Λυπη που για Πρωτη φορα μετα απο 9 χρονια παρουσιας (2009) ασχολουμαστε με τη διαιτησια…θελουμε να πιστευουμε οτι θα ειναι και η τελευταια!!!