Γ’ Εθνική: Κανονικά προπόνησε την ΑΕΔ την Δευτέρα ο Τελκίνσκι αλλά επιμένει σε παραίτηση μετά την πεντάρα στην Ξάνθη

 

Την παραίτησή του υπέβαλε στην διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου για ακόμα μια φορά τον τελευταίο μήνα ο Κρίστο Τελκίνσκι, έπειτα από την βαριά ήττα της ομάδας του Έβρου στην Ξάνθη από τον Ορφέα με 5-0.

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά η πολλοστή που συμβαίνει αυτό τις τελευταίες ημέρες, αλλά μόλις η δεύτερη που γίνεται δημόσια. Ο βούλγαρος τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ και υπό τις παρούσες συνθήκες, με την μεταγραφική περίοδο να έχει κλείσει, το σοκ αυτό μπορεί να έρθει μόνο με μια πιθανή αλλαγή προπονητή.

Πάντως, την Δευτέρα πραγματοποίησε κανονικά ο Τελκίνσκι την προπόνηση και δεν αποχαιρέτησε παίκτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθεί ενδεχομένως και εντός της ημέρας μια συνάντηση με την διοίκηση και θα ληφθούν από κοινού αποφάσεις.

Στην διοίκηση της ΑΕΔ θεωρούν πάντως ότι ενώ μια πιθανή αλλαγή προπονητή θα προκαλέσει πράγματι σοκ, στην παρούσα συγκυρία και χωρίς να έχει γίνει προετοιμασία εδάφους για την διάδοχη κατάσταση, ίσως να έχει αντίθετα αποτελέσματα αν η ομάδα πάει χωρίς κόουτς στο κρίσιμο ματς με το Σκούταρι.

Με την ομάδα να είναι οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έξι αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος, το πιο πιθανό είναι ο Τελκίνσκι να κάθεται στον πάγκο και στο ματς του Σαββάτου. Ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από το επικείμενο ραντεβού του με την διοίκηση.