Φήμες για πρόταση στον Ζόραν Στοΐνοβιτς από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας

 

Τον αντικαταστάτη του Θωμά Γράφα αναζητούν στην Σπάρτη και φαίνεται πως έχουν πέραση εκεί εκτός από ποδοσφαιριστές από την Θρακη και προπονητές.

Μετά τις συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη που τελικά δε τελεσφόρησαν, φήμες από την Πελοπόνησσο φέρουν τον προπονητή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου από τον Σεπτέμβρη και πρώην του Πανθρακικού Ζόραν Στοΐνοβιτς να είναι στα ονόματα που ενδιαφέρουν τους Λάκωνες μαζί με τον “κουμπάτο” του Σάκη Θεοδοσιάδη και τον παλιο του συνεργάτη στον Πανθρακικό Άγγελο Διγκόζη.

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Άρη, Τρίκαλα, Παναιτωλικό και Πανθρακικό, προ τριετίας έφτασε κοντά στους «κιτρινόμαυρους» του Άλεξ Κάλας σαν αντικαταστάτης του Πάολο Κάμπος της Γ’ Εθνικής, ενώ πρόπερσι μετά την φυγή του Γιάννη Χατζηνικολάου έκατσε ως head coach στον πάγκο του Πανθρακικου.

O 42χρονος Σερβοέλληνας προπονητής έχει τέσσερα αγόρια, τον μεγάλο στην ομάδα του το Σιδηροχώρι και παιδιά του στον ΠΑΟΚ τον Χρήστο στην Κ17 και τον διεθνή με την Σερβία Νάση αρχηγό στην Κ15.

Το αν το “φλερτ” εξαρτηθεί σε γάμο με τους Σπαρτιάτες για την θέση του προπονητή ή ως τεχνικός σύμβουλος, θα φανεί στην συνέχεια αν και ο Στοΐνοβιτς, αρνήθηκε προτάσεις από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής λόγω ότι βρίσκεται σε ομάδα, αν και αυτή δύσκολα παρά την μεγάλη νίκη της στο ντερμπι της Ροδόπης θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.