ΕΠΣ Θράκης: Με τις δυο μεταγραφές Ρομπέρ και Αντωνιάδη ο Ίασμος “καθάρισε” από το πρώτο εικοσάλεπτο στο ντέρμπι τους Αγίους

 

Σπουδαία νίκη με 2-0 αλλα και ρεβανς με το ίδιο σκορ για την ήττα του πρωτου γύρου πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου στην έδρα του σε ντερμπι με τον δυνατό φέτος Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων του Κώστα Γεμενετζή και μείωσε την διαφορά από την δεύτερη Γρατινή βρισκόμενος στο κυνήγι του απίστευτου φέτος ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Παρουσία περίπου 100 ατόμων παρά το κρυο και το ψιλοβροχο η ομάδα του Ανέστη Σπυριάδη που έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα επικράτησε δίκαια σύμφωνα με το rodopisports με κορυφαίο τον Κώστα Κλή, αφού από το πρωτο εικοσάλεπτο καθαρισε το παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον Σπάρτακο (φώτο Περισκόπιο).

Έτσι οι δυο νεες μεγαλες μεταγραφές του Μέγα, ο Μπερτραντ Ρομπερ στο 8′ βρήκε καταπληκτικά τον Αντωνιάδη μέσα στην μεγάλη περιοχή που με κεφαλιά έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το ογδοο του τερμα στο πρβωτάθλημα, ενώ ο Γιαννακιτσίδης με μια κάθετη μπαλιά θα βρει τον Ρομπερ στο 18′ που με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα σκοράροντας και παλι σε αγώνα της ομάδας του. Το πρώτο ημίχρονο θα κλείσει με το οριζόντιο δοκάρι του Δεμιρτζάκη από πλευράς φιλοξενουμένων που έχασαν ευκαιρία για το 2-1, ενώ στο στην αντεπίθεση ο Αμοιρόπουλος μέσα από την περιοχή θα κάνει το σουτ, αλλά ο πορτίερο του Σπάρτακου Παπαδογιωργάκης θα αποκρούσει την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιασμος έκανε διαχείριση του 2-0 ενόψει του αγώνα ρεβανς του 1-2 για το κύπελλο με τους Προσκυνητές, με τον Σπάρτακο να μην απειλεί την εστία του Παπουτσίδη, με τον Ρομπέρ αντιθετα να έχει ακόμα δυο καλό σουτ για να σκοράρει κανοντας το 3-0.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος, Βιόπουλος, Χουσεΐν Σαλήμ, Λειβαδείωτης, Κλής, Αχμέτ Φουρκάν, Χουσεΐν Χιλμή (82 Ντεμερτζίδης), Αντωνιάδης (75′ Καραπάτσιος), Γιαννακιτσίδης (86 Παπαρούνας), Ρομπέρ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Γεμενετζής): Παπαδογιωργάκης, Θωμάς, Χαρταλάμης (82 Ρόιδος), Χασάν Μέριτς, Αραμπάς, Κόγιος, Μιχαλακέλης, Δεμιρτσάκης (55′ Βασιλακάκης), Αθανασιάδης (55′ Παρακευόπουλος), Γρίβας, Κουβεριανός (75 Τζελέπης)