Super League: Με δύο «θρακιώτικα» γκολ απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τον τίτλο ο Ολυμπιακός

 

Ο Ολυμπιακός κατάφερε στο 90′ με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, ωστόσο οι δύο πολύτιμοι βαθμοί που αφήνει στο Περιστέρι τον φέρνουν αρκετά πίσω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην υπόθεση της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος που αποτελεί αναμφισβήτητα την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος είχε καταφέρει μάλιστα να προηγηθεί των πρωταθλητών με δυο «θρακιώτικα» γκολ, αφού το πρώτο το πέτυχε ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Θοδωρής Βασιλακάκης και το δεύτερο ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Νικολά Ντιγκινί.

Νωρίτερα η ΑΕΚ νίκησε πολύ δύσκολα 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και πέρασε προσωρινά πρώτη, αναμένοντας το ματς της Δευτέρας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λάρισα στην Τούμπα. Με την ήττα του ο Αστέρας έμεινε 7ος, έναν πόντο πίσω από την Ξάνθη που είναι μόνη 6η.

Πέμπτος έχει περάσει μόνος ο Πανιώνιος χάρη στη δύσκολη νίκη που πέτυχε το Σάββατο επί της Λαμίας. Γίνεται αντιληπτό πόσο χαμένη ευκαιρία ήταν για την Ξάνθη αν είχε νικήσει την Κέρκυρα, να γλυκοκοιτάζει με περισσότερη αισιοδοξία την ευρωπαϊκή έξοδο…