Super League: Οι δηλώσεις Μαντζουράκη και Ράσταβατς μετά την ισοπαλία της Ξάνθης με την Κέρκυρα στα Πηγάδια

 

Για τα λάθη της διαιτησίας αλλά και τα πολλά λάθη της ομάδας του μίλησε ο Μίλαν Ράσταβατς στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα, ενώ ο νέος προπονητής του ΑΟΚ και παλιός της Ξάνθης Γιάννης Ματζουράκης τόνισε ότι η ισοφάριση της Ξάνθης άφησε πικρή γεύση στην Κέρκκυρα.

Αναλυτικά ο Μίλαν Ράσταβατς ανέφερε: «Πρέπει να πω ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν αυτό με τα περισσότερα λάθη εντός έδρας. Στο τέλος πήραμε τον πόντο, το γκολ της Κέρκυρας ήταν καθαρό οφσάιντ, όπως και πολλές ευκαιρίες της φιλοξενούμενης. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ, είχαμε προβλήματα σήμερα στις επαφές, κάναμε λάθη στις δικές μας μπάλες, αλλά παρ’όλα αυτά μπορούσαμε να κερδίσουμε και σήμερα. Αφού δεχτήκαμε το γκολ, ρισκάραμε, κάναμε φάσεις, κάναμε και λάθη αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, το ξανατονίζω».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Κάστρο, σκόρερ της Ξάνθης και χρυσή αλλαγή, ανέφερε: «Ο Κάστρο πέτυχε το γκολ, αλλά επιλογή μου ήταν να μην τον χρησιμοποιήσω από την αρχή, καθώς ήξερα ότι θα υπάρχουν κενοί χώροι στην άμυνα της Κέρκυρας, ήθελα να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητά μας. Στο τρίτο κομμάτι του αγώνα, το παιχνίδι ήταν στα μέτρα του Ματίας, χρησιμοποιήθηκε και σκόραρε».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ματζουράκης ανέφερε: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και σταθερή ομάδα και γι’ αυτό προσέξαμε πολύ τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την τόλμη να δημιουργήσουμε φάσεις και να εκμεταλλευτούμε τον αέρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που δυσκόλεψαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Ξάνθης. Με τον Μπαλάφα είχαμε μια σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε το 0-2 αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα, μας αφήνει μια πικρή γεύση ο τρόπος που έληξε το παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάμε στον επόμενο αγώνα να παλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Στην Λιβαδειά δεν μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά, σήμερα ήμασταν καλύτεροι, στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι πιστεύω».

Σε ερώτηση που αναπόφευκτα δέχθηκε για να σχολιάσει την ομάδα της Ξάνθης, ανέφερε: «Η Ξάνθη έχει ένα προσόν, ένα σταθερό στάτους και τον κ. Πανόπουλο. Όποιος έρχεται να δουλέψει στην Ξάνθη, διακρίνεται. Στα χρόνια μου τα πράγματα ήταν δύσκολα. κατακτούσαμε έναν βαθμό εκτός έδρας και ήταν επιτυχία. Τώρα τα πράγματα έχουν στρώσει προς το καλύτερο, οι συνθήκες είναι ιδανικές να έρθει κάποιος και να δουλέψει».