Οι σημερινοί κρίσιμοι αγώνες των τεσσάρων ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Κομβικής σημασίας παιχνίδια έχουν την Κυριακή οι τέσσερις ομάδες της Θράκης που εκπροσωπούν το γεωγραφικό μας διαμέρισμα στα εθνικά πρωταθλήματα, με τα παιχνίδια των ανδρικών τμημάτων σε Β’ και Γ’ Εθνική να μεταδίδονται όπως κάθε Κυριακή από το ThrakiSportS.

Ξεκινώντας από την μεγαλύτερη κατηγορία, την Α2 Γυναικών, η Ασπίδα Ξάνθης αντιμετωπίζει στο Εύμοιρο τον Πιερικό Αρχέλαο Κατερίνας για την 16η αγωνιστική. Τα κορίτσια του Νεδήμ Καρά Αχμέτ θα επιδιώξουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα: Ολύμπια Λάρισας-Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσερραϊκός-Τιτάνες Δράμας,  Ναύαρχος Βότσης-Πυλαία και Σταυρούπολη-Άρης Θεσσαλονίκης.

Για την Β’ Εθνική Ανδρών η Ασπίδα δίνει λενα πολύ σημαντικό παιχνιδι στα Φάρσαλα, με αντίπαλο τον τοπικό ΓΣ Φαρσάλων στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο. Η Ασπίδα αν και αουτσαιντερ της συνάντησης μετά από την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τους Ίκαρους Σερρών, ελπίζει να φύγει με τους δύο βαθμούς στις βαλίτσες της.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Ανδρών στον Βορρά: Χαρίλαος Τρικούπης-Ελίμεια, Χαλκηδόνα-Τιτάνες Παλαμά,  Στρατώνι-Καβάλα , ΓΣ Φαρσάλων-Ασπίδα Ξάνθης, Ίκαροι Σερρών-Αγρίνιο, Ερμής Λαγκαδά-Ανατόλια και Μαχητές Δόξας Πεύκων-Γέφυρα.

Τέλος, για την Γ’ Εθνική Ανδρών μετά το κομοτηναίκο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής η ΑΕ Κομοτηνής φιλοξενεί την Ελευθερούπολη ενώ ο ΓΑΣ να ταξιδεύει μακριά από την Κομοτηνή και αντιμετωπίζει στην Ευκαρπία την τοπική ομάδα σε παιχνίδι κομβικό για το αν θα μπορέσει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον Β’ Όμιλο Βορρά: ΜΕΝΤ-Κένταυρος Καλλικράτειας, Απόλλων Καλαμαριάς -ΧΑΝΘ, Ορφέας Ν. Σκοπού-Αστέρας Σίνδου, Μαντουλίδης-Πολύγυρος,  Αίας Ευόσμου-Μακεδονικός, ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής-Ελευθερούπολη και Ευκαρπία- ΓΑΣ Κομοτηνή. Οι αγώνες της Ασπίδας Ξάνθης, του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής θα καλυφθούν απευθείας όπως κάθε Κυριακή από το ThrakiSportS.