Γ’ Εθνική: Τεράστια νίκη – μισή παραμονή του Άρη Αβάτου που «βούλιαξε» τον Νέστο μέσα στην Χρυσούπολη

 

Την μεγαλύτερη ίσως νίκη της ιστορίας του και τριποντο “χρυσαφι” μισή παραμονή  πήρε ο  Άρης Αβάτου μετά το τεράστιο διπλό που πήρε στην έδρα του Νέστου Χρυσούπολης χάρη στο γκολ από την άσπρη βούλα του Αντώνη Χαριτίδη.

Το πέναλτι το κέρδισε ο Ευθυμιάδης ο οποίος ανατράπηκε εντός της περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαριτίδης ο οποίος και ευστόχησε διαμορφώνοντας το 1-0 για την ομάδα του, δινοντας μετά 5 αγώνες ένα τρίποντο το δευτερο εκτος Ξάνθης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά ζητωντας σύμφωνα με την Πρωινή  στο 3′ πέναλτι σε χερι σε σουτ του  Μαϊδανού, με τον Κιλκισιώτη Δραγούση να δειχνει συνέχεια στον αγώνα, ενω στο 29′ σε συνδυασμό του Γιώργου Γκουτσίδη με τον Τσάκωνα, αυτός έδωσε στον Κρολ, που δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή  για το 1-0. Ο ¨Αρης στο διαστημα αυτό όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια φυλαξε καλά τα μετόπισθεν του και απειλούσε με αντεπιθέσεις.

Στο δευτερο μερος στο 50′ μετα από μεγαλο λάθος του Αρετά, ο Αρης εφυγε στην αντεπίθεση αλλα οι Χαριτίδης και Λαζαρίδης σούταραν  έχασαν σπουδαία ευκαιρία για τους Ξανθιώτες. Στο  73′ σε  σέντρα του Βέρα, ο Φαμπιόλ δεν μπορεί να προωθήσει την μπάλα στην κενή εστία αφού ο Αμουτζακης ήταν εξουδετερωμένος.  Στο 76′ καλή κεφαλιά του Κουτσούμπα μπλόκαρε ο Αθανασίου, που θα κάνει λάθος επαναφορά με τα χέρια πάνω στον Ευθυμιάδη, αυτός θα μπει στην περιοχή, θα τζαρτζαριστεί με τον Λαδάκη και ο Δραγούσης δείχνει την άσπρη βούλα, μέσα σε διαμαρτυρίες για τους γηπεδούχους., με τον Χαριτίδη να δίνει πολυτιμο τριποντο στους κιτρινόμαυρους και τους γηπεδούχους πατα την Λατιν ενίσχυση και παρα την έλευση του κοουτς Αντώνη Δρακόπουλου να γνωριζουν 2η σερί ηττα και να μπλεκουν σε περιπέτειες ενω στόχευαν ακόμα και για άνοδο.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δρακόπουλος): Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Μαϊδανός (67′ Φαμπιόλ), Τσάκωνας, Κρολ (57′ Βέρα), Γκουτσίδης, Αρετάς (68′ Φεράρι).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κετσιεμενιδης): Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Γκέκας (66′ Ταχτσίδης), Ευθυμιάδης, Λαζαρίδης (88′ Τουργαΐδης), Χαριτίδης (83′ Κουτίνης), Σαρηγιαννίδης (90′ Μπαργκάν).