Ξεκίνησε προετοιμασία για τον 13ο Διεθνή Νυχτερινό Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» ο σύλλογος «Περπατώ»

 

Ο Σύλλογος «Περπατώ», συνεχίζει την ενεργή συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια στο δρομικό κίνημα και άρχισε τις προπονήσεις για τον 13ο Διεθνή Νυχτερινό Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος που θα διεξαχθεί στις 1 Απριλίου 2018.

Ο 13ος Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος συνοδεύεται από ένα διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων – οργανώσεων, που επιτελούν έργο. Ανάμεσα στους συνεργαζόμενους φορείς κοινωνικής ευθύνης είναι και ο Σύλλογος «Περπατώ».

Η προσπάθεια του Συλλόγου θα ενισχυθεί οικονομικά από μέρος των συνολικών συμμετοχών της ομάδας. Τα έσοδα θα διατεθούν για κάλυψη λειτουργικών αναγκών του συλλόγου.

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος τονίζει: «Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε και να στηρίξετε την προσπάθεια μας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με τους εξής τρόπους

α) Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα http: saithsh13osmarathonios.gr

β) Αυτοπροσώπως στο γραφείο μας Τέρμα Λ. Δημοκρατίας, 69133 Κομοτηνή».

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης  http: www.atgm.gr
Ο σύλλογος μπορεί να είναι ίδιος ή και διαφορετικός για τον κάθε δρομέα. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να τρέξετε με τον Περπατώ και στα επίσημα αποτελέσματα να φαίνεται άλλος σύλλογος.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ. 2531036909 και 6944273770
Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί η αίτησή σας και να έχει κατατεθεί το αντίτιμο της συμμετοχής σας έως τις 2 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00.
Κόστος εγγραφής ανά άτομο με την ομάδα του Συλλόγου «Περπατώ»
Μαραθώνιος – Βασικό, Ιδρύματα (συνδρομή 30 Eur)
10 Km – Βασικό, Ιδρύματα (συνδρομή 15 Eur)
5 Km – Βασικό, Ιδρύματα (συνδρομή 15 Eur)
Το κόστος εγγραφής με την ομάδα του Περπατώ είναι το ίδιο χρηματικά με την εγγραφή στον Μαραθώνιο