Τους επτά αθλητές του Πανθρακικού που προκρίθηκαν στην Εθνική Ομάδα βράβευσε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης

 

Τον Πάρη Μαρινέλη, γενικό προπονητή στην Budo Academy Fighters και προπονητή του Πανθρακικού Αθλητικού Συλλόγου Ζίου-Ζίτσου, μαζί με νεαρές αθλήτριες και αθλητές υποδέχθηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Ο Πανθρακικός Αθλητικός Σύλλογος Ζίου-Ζίτσου στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου- Ζίτσου (ηλικιών -12,-15,-18,-21,+21) κατέκτησε την 15η θέση στην Ελλάδα ανάμεσα σε 45 συλλόγους, ενώ 7 αθλητές ανήκουν πλέον στην Εθνική Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Βαγγέλης Χριστόπουλος ενώ την δεύτερη οι Δημήτρης Γεωργίου και Κώστας Προσαλέντης. Την τρίτη θέση κατέκτησαν οι Δημήτρης Κεμπαρίδης, Γιώργος Αγαλιανός, Νικολέτα Τελάκη και Αναστάσης Ράπτης.

Πέρα από τους μεταλλιούχους, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι Άννα Μποζατζή, Άννα Γεωργιτζίκη, Γιάννης Μαρινέλης, Νίκος Αβλαστιμιδης, Νίκος Αμαξόπουλος, Βλάσης Αμαξόπουλος, Αλτάρ Καάν, Ελένη Χριστοπούλου και Φώτης Γκάιντατζης.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης συνεχάρη τον Πάρη Μαρινέλη για το διαχρονικό του έργο στις πολεμικές τέχνες και τους τρόπους αυτοάμυνας, όπως και τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες αλλά και τις θυσίες που κάνουν στην καθημερινότητα για να μπορούν να συνδυάζουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις υπόλοιπες πτυχές της καθημερινότητας.

Λίγο πριν αποχωρήσουν από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, ο Τσαλικίδης πρόσφερε στον προπονητή του συλλόγου μία αναμνηστική πλακέτα και στα παιδιά μία τσάντα που περιείχε αναμνηστικά ενθύμια και τιμητικό έπαινο για τις διακρίσεις τους στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.