Super League: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για να δείτε την αναμέτρηση ΑΟ Ξάνθη – AOK Κέρκυρα (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Η Ξάνθη το απόγευμα (15:00, LIVE ThrakiSportS) αντιμετωπίζει εντός έδρας στο Xanthi FC Arena των Πηγαδίων την Κασσιόπη και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να δώσει ουσία στην σημαντική για τη μάχη της πεντάδας ισοπαλία στην έδρα του Αστέρα στην Τρίπολη την περασμένη εβδομάδα. 

Όπως κάθε φορά, το ThrakiSportS κωδικοποίησε τα σημαντικά στοιχεία και σας παρουσιάζει έναν «δεκάλογο» που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει κάποιος για να παρακολουθήσει με άνεση το παιχνίδι.

1. Συνολικά 7 φορές έχουν έρθει αντιμέτωπες στη Θράκη, η Ξάνθη και η Κέρκυρα παλαιότερα,και νυν ΑΟ Κασσιόπη-Κέρκυρα. Οι Θρακιώτες σε αυτές τις 7 φορές που αντιμετώπισαν τους Φαίακες, κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι, μετρώντας 2 νίκες και 5 ισοπαλίες.

2. Πολύ σημαντικό παιχνίδι το σημερινό και για τις δύο ομάδες. Η μεν Ξάνθη γιατί μόνο με νίκη θα δώσει αξία στην πολύ σημαντική ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας με τον διεκδικητή της 5αδας Αστέρα, η δε Κέρκυρα γιατί καίγεται για την παραμονή και πλέον παίζει επικίνδυνα με τη φωτιά.

3. Μπορεί να μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά το ηθικό εντός των αποδυτηρίων του ΑΟΞ, είναι ανεβασμένο και το κλίμα πολύ καλό, κάτι που φάνηκε και από το τσίκνισμα την περασμένη Πέμπτη. Δείτε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

4. Ο σκόρερ του ενός εκ των δύο νικητήριων τερμάτων της Ξάνθης στο παιχνίδι με την Κέρκυρα στον πρώτο γύρο, Σαλιμό Σιλά έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα απουσιάζει από το σημερινό παιχνίδι, σε αντίθεση με τον έτερο σκόρερ Αλφρέδο Μεχία που είναι πανέτοιμος και στην αποστολή.

5. Εκτός βέβαια από τον τιμωρημένο αριστερό οπισθοφύλακα, απών και από το σημερινό ματς θα είναι ο τραυματίας Άντριαν Λουσέρο, που συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις. Δείτε αναλυτικά την αποστολή του Μίλαν Ράσταβατς με ένα κλικ ΕΔΩ.

6. Το μοναδικό Θρακιώτικο στοιχείο της Κασσιόπης, είναι ακόμα… φρέσκο, και είναι αυτό του προπονητή της ομάδας και ρεκόρντμαν αγώνων ως προπονητής του ΑΟΞ, Γιάννη Μαντζουράκη, που πρόσφατα προσφλήφθηκε στους Φαίακες μετά την αποχώρηση εξπρές του Σάκη Τσιώλη.

7. Τώρα όσον αφορά την αποστολή του «Ρουμάνου» Γιάννη Μαντζουράκη, την απαρτίζουν οι: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γκράσι, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Γεωργίου, Ρόλε, Ζορμπάς, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος, Μυτίδης

8. Πάμε να δούμε μια πιθανή ενδεκάδα του Μίλαν Ράσταβατς για το σημερινό παιχνίδι: Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Κασάδο, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Μεχία, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Φασίδης, Κάστρο.

9. Από την άλλη μια πιθανή ενδεκάδα για την Κέρκυρα είναι η εξής: Γιαννακόπουλος, Αναστασίου, Σπίνουλας, Γρομητσάρς, Ιωάννου, Αρτυματάς, Σιόντης, Ρόλε, Έπσταϊν, Γεωργίου, Παμλίδης.

10.  Τέλος πρώτος διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Τζοβάρας τον σύνδεσμο της Φθοιώτιδας, με βοηθούς τους Γιώργο Κελάζογλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής και Γιώργο Κουντουρέλη της ΕΠΣ Αθηνών. Τέταρτος ρέφερι θα είναι ο Κομοτηναίος διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης, Στέφανος Κουμπαράκης. Δείτε όλους τους ορισμούς με ένα κλικ ΕΔΩ.