Πανελλήνιο Στίβου: Έκανε δύο άκυρα και μετά… εκτοξεύθηκε η Ναζίρη για να περάσει με την 5η επίδοση στον τελικό, πρόκριση και για την Γιαννοπούλου

 

Με την πέμπτη καλύτερη επίδοση προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του άλματος εις τριπλούν η Σπυριδούλα Ναζίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ωστόσο κοψοχόλιασε τους φίλους της και τον ίδιο της τον εαυτό μέχρι να συμβεί αυτό.

Η Εβρίτισσα πρωταθλήτρια ήταν άκυρη τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη προσπάθεια, στην τρίτη και τελευταία όμως και ενώ φλέρταρε με την ακύρωση και τον αποκλεισμό, αν και πήγε συντηρητικά στην βαλβίδα, εκτοξεύθηκε στα 12 μέτρα και 10 εκατοστά και προκρίθηκε με την πέμπτη καλύτερη επίδοση στον τελικό.

Κατα τα άλλα, στα πρωινά αγωνίσματα ξεχωρίζει η πρόκριση της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στα ημιτελικά των 60 μέτρων. Τερματίζοντας σε 7.90″ είχε την 15η επίδοση και θα διεκδικήσει στον απογευματικό ημιτελικό πρόκριση στην οκτάδα, κάτι πολύ δύσκολο, αλλά δεδομένου του ανταγωνισμού ήδη η παρουσία της κρίνεται επιτυχημένη.

Στα 60 μέτρα των ανδρών ο Γιώργος Σιταρίδης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με επίδοση 7.19″ κατέλαβε την 24η θέση, ωστόσο το καλό του αγώνισμα είναι τα εμπόδια στα οποία συμμετέχει την Κυριακή. Στο έπταθλο ο Νικήτας Αναγνώστου του Ρήσου Κομοτηνής είναι 15ος μέχρι στιγμής μετά από τέσσερα  αγωνίσματα. Τέλος, στην σφαιροβολία ο Χρήστος Τασιούδης των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου με επίδοση 12.56μ κατέλαβε την 17η θέση αλλά δεν μπόρεσε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.