Πανελλήνιο Στίβου: Άγγιξε το μετάλλιο η Ναζίρη, ρίσκαρε στο τέλος και τελικά αναδείχθηκε 5η στον τελικό του τριπλούν

 

Κοντά στην κατάκτηση του πρώτου της μεταλλίου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών έφτασε η Σπυροδούλα Ναζίρη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που το πρωί κατάφερε να προκριθεί με το τρίτο και τελευταίο της άλμα στον τελικό του άλματος εις τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Η Ναζίρη ξεκίνησε επιτυγχάνοντας 12.15μ από το πρώτο της άλμα και στην συνέχεια ρίσκαρε για το κάτι παραπάνω, έχοντας όμως πέντε άκυρα. Και με αυτήν την επίδοση ωστόσο κατάφερε να πλασαριστεί στην πέμπτη θέση, την οποία μάλιστα έχασε μόλις στην τελευταία προσπάθεια.

Μέχρι και την τρίτη προσπάθεια η Ναζίρη ήταν στην τρίτη θέση και είχε στο τσεπάκι το χάλκινο μετάλλιο. Στην τέταρτη προσπάθεια την ξεπέρασε η Χριστίνα Κωστή του Πανιωνίου και μόλις στην έκτη και τελευταία πέτυχε καλύτερο άλμα από την Αλεξανδρουπολίτισσα και η Μαριλένα Σταματέλου του πανελληνίου.

Το χρυσό κατέκτησε με 12.83μ η Κριστίνα Αλβερτσιάν του Ελευθερίου βενιζέλου, το ασημένιο η Βούλα Παπαγεωργίου του ΓΑΣ Ιλισσός με 12.55μ και στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβξκε όπως προαναφέρθηκε η Κωστή με 12.41μ. Η Σταματέλου που έμεινε τέταρτη έκανε 12.26μ.