ΕΠΣ Θράκης: Επανεκλογή Γαβριηλίδη και άλλων τεσσάρων αλλά και τέσσερα new entries ανέδειξαν οι εκλογές! Η σύνθεση της νέας διοίκησης…

 

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι εκλογές της ΕΠΣ Θράκης, με τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ένωσης, Μάνο Γαβριηλίδη να επανεκλέγεται και τυπικά στο νέο ΔΣ όπως άλλωστε αναμενόταν.

Άλλωστε έπαιζε χωρίς αντίπαλο και όπως  από τις αρχές της εβδομάδας το ThrakiSportS, η μόνη παράταξη που είχε «κατέβάσει» ψηφοδέλτιο στις φετινές εκλογές ήταν αυτή του Μάνου Γαβριηλίδη.

Η νέα διοίκηση απαρτίζεται από τους Δαμιανό Γαβριηλίδη , Αλεξίου Αναστάσιο, Δεβλέτογλου Μπουλέντ, Ιμπραχήμ Ισμαήλ, Κοτζαμάνη Ιωάννη, Κουκουλάκη Χρήστο, Σαπουντζή Μιχαήλ, Τσολάκη Παναγιώτη, Χασάν Μεσούτ. Όλοι τους έλαβαν από 32 σταυρούς σε σύνολο ισάριθμων έγκυρων ψηφοδελτίων ενώ υπήρξε και ένα άκυρο. Σε προσεχή συνεδρίαση εντός του Σαββάτου πιθανότατα, θα γίνει η κατανομή των αξιωμάτων. 

Αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι Παναγιώτης Τσίτσιος με 32 σταυρούς προτίμησης, Κευτέρης Καρταλάκης με 17 σταυρούς προτίμησης, ο Μανόλης Σακαλής του Πανθρακικού μαζί με τον Εφραήμ Μπουρχάν που πήραν από 15 ψήφους και ο Γιώργος Κατράνης μετά από κλήρωση, αφού ισοψήφισε με τον Μουσταφά Ερδάλ έχοντας απο καθένας από 14 σταυρούς. Με την σειρά εκλογής θα κληθούν να καλύψουν τυχόν κενό που θα δημιουργηθεί στο Δ.Σ.

Ακολούθησαν οι Δημήτρης Πατρωνίδης με 10 σταυρούς και Σάκης Χριστοδουλάκης  με 9 ψήφους με τον Μάνο Γαβριηλίδη να επισημαίνει ότι όλοι είναι χρήσιμοι και θα αξιοποιηθούν. Τακτικοί για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Ανδρέας Γρηγοριάδης , Μεμέτ Αλή Τζουνέιτ, Παγκοζίδης Ελευθέριος που πήραν από 32 σταυρούς προτίμησης και αναπληρωματικοί ο Χουσεΐν Μουσταφά με 26 σταυρούς προτίμησης και η Αθηνά Δαμαλανάκη με 25.