Πρωτοφανές τρολάρισμα των οπαδών του Ατρομήτου για το γκολ-οφσάιντ που είχε μετρήσει ο Χασάν Κούλα

 

Μια ιδιαιτέρως… καυστική έμπνευση είχαν οι φίλοι του Ατρόμητου στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, στο Περιστέρι, το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι φίλοι της ομάδας του Περιστερίου, δεν ξέχασαν το πρώτο γκολ που σημείωσε ο Δημήτρης Πέλκας στο ματς της Τούμπας και το οποίο είχε επιτευχθεί από θέση οφσάιντ που δεν είχε καταλογίσει ο ξανθιώτης επόπτης Χασάν Κούλα, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές αντιδράσεις από τον Ατρόμητο. Μάλιστα φρόντισαν να το δείξουν με χαρακτηριστικό τρόπο.

Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί των Φενταγίν, όπως λέγονται., έφτιαξαν και κουνούσαν επιδεικτικά από την αρχή του αγώνα μια τεράστια σημαία σαν αυτές που κρατούν οι βοηθοί διαιτητών. Αξίζει να προσθέσουμε ότι αυτός που κρατούσε τη σημαία, ακολουθούσε συνεχώς από πίσω από την κερκίδα τον… επόπτη κι έκανε παρόμοιες υποδείξεις! Το απόλυτο τρολάρισμα.

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου νίκησε με 3-1 και μέσα στο Περιστέρι και έγινε η τέταρτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά μετά την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και την Λάρισα. Παρακάτω δείτε παγωμένη την εικόνα στο γκολ οφσάιντ του Πέλκα στον πρώτο αγώνα που είχε προκαλέσει τότε την αντίδραση του Ατρομήτου και σήμερα των φίλων του…