Ο Κομοτηναίος Νίκος Ζουγανέας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου του Άμπου Ντάμπι

 

Το εισιτήριό του, για το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα ζίου ζίτσου που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Επιράτων τον Μάρτιο, εξασφάλισε ο Κομοτηναίος αθλητής του Α.Σ. Γιν Γιανγκ Νίκος Ζουγανέας.

Με την διάκρισή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 20-21 Ιανουαρίου στην Αθήνα, στην κατηγορία -18 ετών των +81 κιλών, προκρίθηκε στην Εθνική Ομάδα Ζίου Ζίτσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πανελλήνια πρωταθλήματα διεξάγονται σε συνθήκες υψηλού αγωνιστικού επιπέδου με σκληρό ανταγωνισμό και πολυπληθείς κατηγορίες.

Από τα αποτελέσματα του Πανελληνίου κρίνονται οι προκρίσεις στην Εθνική Ομάδα καθώς και οι συμμετοχές στις διεθνείς διοργανώσεις. Κάπως έτσι, με τη στήριξη και την καθοδήγηση της προπονήτριάς του συλλόγου Δήμτρας Μουσχάκη (5 DAN JU-JITSU), εξασφάλισε τη συμμετοχή του και συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα στις κατηγορίες -18 και -21 ετών που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι στις 17-18-19 Μαρτίου, .

«Η συμμετοχή και μόνο με τα χρώματα της εθνικής Ελλάδος, προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και η εμπειρία να διαγωνίζεσαι με αθλητές άλλων χωρών είναι συγκλονιστική» δήλωσε ο Κομοτηναίος αθλητής. Με ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήρια για την πρόκριση και εύχεται καλή επιτυχία στην αθλητική πορεία του.