Τα ξεχωριστά γενέθλια του 30αρη πια Δημήτρη Κομεσίδη

 

Μια πολύ όμορφη έκπληξη περίμενε στα αποδυτήριά του ΟΦΗ έστω και λίγο καθυστερημένα, τον Δημήτρη Κομεσίδη, ο οποίος γιόρτασε τα τριακοστά του γενέθλια μαζί με τους συμπαίκτες του.

Στα αποδυτήρια  του Βαρδινογιάννειου Κέντρου περίμενε τον Αλεξανδρουπολίτη πρωην παίκτη της Ξάνθης μία τούρτα και εκεί έσβησε μαζί με τους συμπαίκτες του τα κεράκια. Η ΠΑΕ ευχήθηκε στον έμπειρο αμυντικό χρόνια πολλά, επιτυχίες σε όλους τους τομείς και φυσικά… άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Δημήτρης Κομεσίδης γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1988 στην Αλεξανδρούπολη και πλην ΟΦΗ και Ξάνθης Εεχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Παναιτωλικό και Ενωση Θράκης.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Τα 30 του χρόνια έκλεισε ο Δημήτρης Κομεσίδης (γενν. 1988) και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δεν ξέχασε τον έμπειρο αμυντικό. Μια τούρτα τον περίμενε στα αποδυτήρια για να σβήσει κεράκια με τους συμπαίκτες του. Ο Κομεσίδης αγωνίζεται για δεύτερη αγωνιστική περίοδο στον ΟΦΗ.

Δημήτρη, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και άνοδο με την ομάδα μας στην Σούπερ Λίγκ, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είναι και φέτος μια από τις πολύτιμες μονάδες του ΟΦΗ».