Έβρεχε έξω, έσταζε μέσα στο Κλειστό Κομοτηνής κατά την διάρκεια του ντέρμπι της πόλης

 

Ένα πλεονέκτημα που υποτίθεται έχουν οι αγώνες που διεξάγονται σε κλειστούς χώρους είναι η προστασία των αθλητών, των διαιτητών, των φιλάθλων και φυσικά των δημοσιογράφων από τα καιρικά φαινόμενα όπως η βροχή.

Η έντονη βροχόπτωση της Κυριακής είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν τα παιχνίδια που είχαν προγραμματιστεί στην Κομοτηνή για τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΣ Θράκης και έτσι σε αθλητικό επίπεδο το αθλητικό γεγονός της πόλης έγινε (όχι ότι δεν ήταν) το ντέρμπι των δυο ομάδων μπάσκετ, της ΑΕ Κομοτηνής και του ΓΑΣ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όμως και ο αγώνας αυτός δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τα καιρικά φαινόμενα. Τουλάχιστον οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν για να τον παρακολουθήσουν, όφειλαν να είναι εφοδιασμένοι και μέσα στο κλειστό με αδιάβροχα και να καλύπτουν με ζελατίνες κάμερες και υπολογιστές. Ο λόγος; Για ακόμα μια φορά η οροφή έσταζε, όπως συμβαίνει συνέχεια σε έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τουλάχιστον δεν έσταζε αυτή τη φορά στην κερκίδα ή στο παρκέ, όπως παλιότερα, καθώς έγινα το προηγούμενο διάστημα κάποια έργα στην οροφή για να περιοριστεί ο κίνδυνος να αναβληθεί αγώνας λόγω βροχόπτωσης και στο κλειστό της Κομοτηνής. Ωστόσο το πρόβλημα της οροφής που στάζει στα δημοσιογραφικά του κλειστού είναι μόνιμο προβλημα…