Επανασύσταση μετά από μια διετία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδοπης

 

Με την ανάληψη καθηκόντων του νέου διοικητικού συμβουλιου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης με πρόεδρο για πρώτη φορά γυναίκα, την  Ιωάννα Χατζηαντωνιου, αποφασίστηκε η επανασύσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου  που στο παρελθόν έχει επιδείξει μεγάλες επιτυχίες τόσο στα Πανελλήνια Δικηγορικά Πρωταθλήματα , οσο και στα δύο πανευρωπαϊκά που συμμετείχε (επιτυγχάνοντας την 2η και 6η θέση).

Έτσι φέτος μετά από διετή παύση επανέρχεται η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης με τον «παλιό» Γιάννη Ιτσα και τον «νέο» Δημήτρη Κρεβουρη να συντονίζουν το αγωνιστικό κομμάτι και τα μέλη του ΔΣ Άγγελο Νεστωρίδη και Πέτρο Τεπεριδη το εξωαγωνιστικό, σε συνδυασμό βεβαίως με την αμέριστη στήριξη της προέδρου, του ΔΣ αλλά και όλου του δικηγορικού κόσμου που ευελπιστεί σε ανάλογες με το παρελθόν επιτυχίες.

Στην ομάδα υπενθυμίζεται ότι έχουν δικαίωμα να μετέχουν εκτός από δικηγόροι και δικαστικοί επιμελητές καθώς και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Στο δρόμο της Ροδοπης για την τελική φαση της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων που φέτος θα διεξαχθεί στην Κοζάνη στα τέλη Ιουνίου , θα βρεθεί η Ξάνθη, η Καβαλα, η Βέροια και ο Αριστοτέλης Θεσσαλονίκης. Η ομάδα θα προπονείται και θα αγωνίζεται στο γηπεδο της Μεσούνης ενώ πρώτο παιχνίδι έχει οριστεί στις 24/2 στην Ξάνθη με την ομώνυμη ομάδα του γειτονικού Δικηγορικού Συλλόγου.