Πρωτιά για Μπάρμπα και άλλα δυο μετάλλια για τα κορίτσια του Δημοκριτείου σε διεθνές τουρνουά στην Φρανκφούρτη

 

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσε η αποστολή του Δημοκριτείου Κομοτηνής στην Γερμανία, όπου τρεις αθλήτριες του συλλόγου κατάφεραν να κερδίσουν ισάριθμα μετάλλια σε διεθνές τουρνουά πάλης που φιλοξενήθηκε στην Φρανκφούρτη.

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της κατηγορίας των 66 κιλών ανέβηκε η Νικολέτα Μπάρμπα, εξασφαλίζοντας το μοναδικό χρυσό μετάλλιο της θρακιώτικης ομάδας. Ακόμα, η Μαρία Νταμουτσίδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την 2η θέση που κέρδισε στα 61 κιλα ενώ η Αγάπη Αμπελίδου στα 36 κιλά αναδείχθηκε 3η και κρέμασε το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος.

Το τουρνουά που διεξήχθη στην γερμανική πόλη είχε συμμετοχές πέρα από την Ελλάδα και την διοργανώτρια Γερμανία και από τις γειτονικές της χώρες της Γαλλίας και της Ολλανδίας.

Το προπονητικό τιμ του Δημοκριτείου Κομοτηνής είχε την ευκαιρία να δει τα τρία κορίτσια να αγωνίζονται κόντρα σε ισοδύναμες αντιπάλους, να αποκτούν εμπειρίες και διεθνείς παραστάσεις και φυσικά τους δόθηκε η δυνατότητα να προετοιμαστούν καλύτερα ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της χρονιάς.