Γ’ Εθνική: Επέστρεψε στις Σέρρες ο Απόλλων Παραλιμνίου και ξανάρχεται το μεσημέρι στην Κομοτηνή για το ματς με Προσκυνητές (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Την λύση της επιστροφής στις Σέρρες και όχι της διανυκτέρευσης στην Κομοτηνή επέλεξαν οι ιθύνοντες του πρωτοπόρου του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής Απόλλωνα Παραλιμνίου, μετά την αναβολή του αγώνα με την Δόξα Προσκυνητών στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Βάσει του ΚΑΠ η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, δηλαδή 24 ώρες μετά την προγραμματισμένη κανονικά έναρξή της, εφόσον φυσικά το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες (που όλα δείχνουν ότι αυτήν την φορά δεν θα υπάρχει πρόβλημα).

Μάλιστα κατά την επιστροφή στις Σέρρες, τα μέλη της αποστολής του Παραλιμνίου έγιναν μάρτυρες ενός ατυχήματος που έγινε στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Ιάσμου με όχημα που είχε πάρει φωτιά.

Ο αγώνας Δόξα Προσκυνητών – Απόλλων Παραλιμνίου αποκτά ξεχωριστή σημασία μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, τόσο για τους φιλοξενούμενους όσο και για τους γηπεδούχους.

Η Δόξα Προσκυνητών μετά τα αποτελέσματα αυτά απέχει τρεις βαθμούς από την γραμμή της παραμονής και θέλει φυσικά τη νίκη για να ισοβαθμήσει με τον Ορφέα Ξάνθης και να βάλει από κάτω της ΑΕ Διδυμοτείχου και Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου από την πλευρά του αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμος στην πρώτη θέση με τετραπλή ισοβαθμία με Ελπίδα Σκουτάρεως, Καβάλα, και Αετό Ορφανού. Θέλει το τρίποντο για να διατηρηθεί μόνος στην κορυφή, κάτι που θα γίνει βέβαια και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 15:00 το μεσημέρι και φυσικά το ThrakiSportS θα μεταδώσει live και τον αγώνα που θα κλείσει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής.

Για την ιστορία, οι συνθέσεις με τις οποίες δηλώθηκαν την Κυριακή στο φύλλο αγώνος οι δύο ομάδες:

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ: Νικολίτσας, Πότσης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Βελή Χακάν, Φαρμάκης, Σιχλοιμίρης, Δραγανίδης, Μόσχος. Αναπληρωματικοί ήταν οι Ζήνωνος, Γιαννακίδης, Παγώνης, Περτσάς, Κρεμμύδας, Γιολδάσης, Γκαρνάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης, Ρούμπος, Τιάκας, Κουτσαβασίδης, Λαβίδας, Τριανταφύλλου, Μερεσιώτης, Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Τάτσιτς. Αναπληρωματικοί ήταν οι Τσαούσης, Μεταλλίδης, Τσουμακασβίλι, Σαββίδης, Φυλέκας, Κουτσιάκης.